da nu raspunde nimeni asa o fi dar vad ca sa discutat are deja 6 pagini referitor la bani te costa cat vrei cat ai cat esti dispus sa scoti din buzunar nu o sa iti spuna nimeni o suna exacta
baaaaaaaaaaa cum dreaq sa nu mearga ala p reno 5 cum este nu este transversal? pune mana si ial da vezi cati bani cere omu p el ..... iti dau un sfat fii tigan.... trage cat mai mult d pret.....
bun sfat bun sfat...cat vrea omu' p motoru ala ??? nu gasesti si la dezmebrari p undeva..cauta mai bine ..poate il scoti mai ieftin ..sau poate gasesti ceva mai bun
Oricum am pierdut motorul de renault 19,si nici nu l-am intrebat cu cat l-a dat,si am mai pierdut si un motor de renault alpine,care l-a dat cik cu 500 euro.Asta este,nu am avut de unde sa fac rost de bani atunci imediat.
Mai bine ..cauti un motor de reanult 5 are si mai multa putere..si se potriveste si mai bine..oricum dak,o sa gasesti ceva anunta'ne si p noi sa vedem si noi care mai sunt preturile . Sau poate gasesti p la vreun mosh ..vreun alpine ..k dai de aur..iti zic ..!! Bafta la cautari ..
Pentru doritori am eu de vanzare un motor de Audi 100CC +cutie de viteze de passat......+planetare+tot ce trebuie pentru a fi pus pe o Dacia .Motorul este 1.8 8v...carburatie..90CP stock.....are cateva modificari pentru ca am vrut sa pun turbo pe el dar nu am mai reusit si am abandonat proiectul......
intradevar foarte interesant de ce sa nu mai deschidem inca vreo 15 threduri totusi vreau sqa vad si eu un motor chiar si in cea mai jalnica stare la vreunu din voi astia ''interesatii''si pe urma mai vrb.