Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Alte discutii Dacia

Reply

Thread Tools
Old 17-02-12, 14:12   #1
bandera

Stage 5

bandera's Avatar

Default schimbare podea

ce tabla, material.. imi recomandati pt schimbarea panourilor de la podeaua fata? si solutii, sugestii.. pt a numai ruginii asa rau pe viitor?

Last edited by bandera; 17-02-12 at 14:17.
bandera is offline   Reply With Quote
Old 17-02-12, 16:00   #2
sorin100

Stage 5

sorin100's Avatar

Default Re: schimbare podea

dak ai bani si merita investitia! eu zic ia tabla dreapta de inox,exista diferite grosimi,dar iati aceeasi grosime cum a fost original, eu o sa fac si eu la fel la o dacie din '71,sa nu mai am probleme pe viitor
sorin100 is offline   Reply With Quote
Old 17-02-12, 23:35   #3
bandera

Stage 5

bandera's Avatar

nu se merita sai pun inox, e cam scump..
Old 18-02-12, 09:26   #4
b08ygs
Dacia Driver

Stage 5

b08ygs's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Old School Cars]

Cumperi podea standard de la magazine de piese si o sudezi in argon sau tig in nici un caz acetilena:-p o grunduiesti bine, antifon dat cu simt de raspundere si nu vei avea probleme

Incearca sa nu cumperi piese CONEX, sunt de calitate proasta.... o lucrare bine facuta tine foarte mult

Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie....
O batrana din '76
b08ygs is offline   Reply With Quote
Old 18-02-12, 09:31   #5
bandera

Stage 5

bandera's Avatar

Quote:
Originally Posted by b08ygs View Post
Cumperi podea standard de la magazine de piese si o sudezi in argon sau tig in nici un caz acetilena:-p o grunduiesti bine, antifon dat cu simt de raspundere si nu vei avea probleme

Incearca sa nu cumperi piese CONEX, sunt de calitate proasta.... o lucrare bine facuta tine foarte mult
asa osa fac ms frumos
Old 18-02-12, 11:38   #6
vali vtk
Dacia Driver

Stage 5

vali vtk's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by b08ygs View Post

Mai degraba sudura MIG/MAG . Desfaci sudura originala cu bormasina si apoi noul panou il sudezi pe vechile gauri sau polizezi usor punctul de sudura pana se desprinde, gauresti noul panou si sudezi . Merg si CONEX-urile daca sunt tratate corespunzator suprafetele de imbinare , aici este cea mai mare buba a meseriasilor romani.ruginica apare la imbinarile sudate si ne tratate corespunzator nu la mijlocul panoului fie el si CONEX (ASAM). Ca si materiale sprayul cu zinc , primerul si masticul pensulabil sunt nelipsite pentru o protectie anticoroziva de calitate.
E46 320d touring BR 04 KRO
vali vtk is offline   Reply With Quote
Old 18-02-12, 13:33   #7
mikkai

Stage 5

mikkai's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[Old School Cars]

daca sudezi in autogen poti sa ai tabla de la mama lu masa. Trageti voi concluzia.

Last edited by mikkai; 18-02-12 at 13:38.
mikkai is offline   Reply With Quote
Old 23-02-12, 22:13   #8
sorin100

Stage 5

sorin100's Avatar

eu zic inox,indiferent k este scump merita,pt k nu o sa mai ai probleme,dak duci tabla de inox la un meserias bun iti poate face cenelurile dupa original!pod pedalier este undeva la 70-130 lei depinde de fabricant! tabla de inox este undeva la 150-200lei si cred k merita!
sorin100 is offline   Reply With Quote
Old 23-02-12, 23:02   #9
b08ygs
Dacia Driver

Stage 5

b08ygs's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Old School Cars]

Si asta cu inoxu nu e cine stie ce sfaraiala... pui inox si rugineste langa unde e tabla normala....
b08ygs is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -