![]() |
schimbare podea
ce tabla, material.. imi recomandati pt schimbarea panourilor de la podeaua fata? si solutii, sugestii.. pt a numai ruginii asa rau pe viitor?:-P
|
Re: schimbare podea
dak ai bani si merita investitia! eu zic ia tabla dreapta de inox,exista diferite grosimi,dar iati aceeasi grosime cum a fost original, eu o sa fac si eu la fel la o dacie din '71,sa nu mai am probleme pe viitor
|
nu se merita sai pun inox, e cam scump..
|
Cumperi podea standard de la magazine de piese si o sudezi in argon sau tig in nici un caz acetilena:-p o grunduiesti bine, antifon dat cu simt de raspundere si nu vei avea probleme;)
Incearca sa nu cumperi piese CONEX, sunt de calitate proasta.... o lucrare bine facuta tine foarte mult;) |
Quote:
|
Quote:
|
daca sudezi in autogen poti sa ai tabla de la mama lu masa. Trageti voi concluzia.
|
eu zic inox,indiferent k este scump merita,pt k nu o sa mai ai probleme,dak duci tabla de inox la un meserias bun iti poate face cenelurile dupa original!pod pedalier este undeva la 70-130 lei depinde de fabricant! tabla de inox este undeva la 150-200lei si cred k merita!
|
Si asta cu inoxu nu e cine stie ce sfaraiala... pui inox si rugineste langa unde e tabla normala....:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:57. |
- Copyright 2026 4Tuning