Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   schimbare podea (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/304295-schimbare-podea.html)

bandera 17-02-12 14:12

schimbare podea

ce tabla, material.. imi recomandati pt schimbarea panourilor de la podeaua fata? si solutii, sugestii.. pt a numai ruginii asa rau pe viitor?:-P

sorin100 17-02-12 16:00

Re: schimbare podea

dak ai bani si merita investitia! eu zic ia tabla dreapta de inox,exista diferite grosimi,dar iati aceeasi grosime cum a fost original, eu o sa fac si eu la fel la o dacie din '71,sa nu mai am probleme pe viitor

bandera 17-02-12 23:35

nu se merita sai pun inox, e cam scump..

b08ygs 18-02-12 09:26

Cumperi podea standard de la magazine de piese si o sudezi in argon sau tig in nici un caz acetilena:-p o grunduiesti bine, antifon dat cu simt de raspundere si nu vei avea probleme;)

Incearca sa nu cumperi piese CONEX, sunt de calitate proasta.... o lucrare bine facuta tine foarte mult;)

bandera 18-02-12 09:31

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4886437)
Cumperi podea standard de la magazine de piese si o sudezi in argon sau tig in nici un caz acetilena:-p o grunduiesti bine, antifon dat cu simt de raspundere si nu vei avea probleme;)

Incearca sa nu cumperi piese CONEX, sunt de calitate proasta.... o lucrare bine facuta tine foarte mult;)

asa osa fac ms frumos

vali vtk 18-02-12 11:38

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4886437)

Mai degraba sudura MIG/MAG . Desfaci sudura originala cu bormasina si apoi noul panou il sudezi pe vechile gauri sau polizezi usor punctul de sudura pana se desprinde, gauresti noul panou si sudezi . Merg si CONEX-urile daca sunt tratate corespunzator suprafetele de imbinare , aici este cea mai mare buba a meseriasilor romani.ruginica apare la imbinarile sudate si ne tratate corespunzator nu la mijlocul panoului fie el si CONEX (ASAM). Ca si materiale sprayul cu zinc , primerul si masticul pensulabil sunt nelipsite pentru o protectie anticoroziva de calitate.

mikkai 18-02-12 13:33

daca sudezi in autogen poti sa ai tabla de la mama lu masa. Trageti voi concluzia.

sorin100 23-02-12 22:13

eu zic inox,indiferent k este scump merita,pt k nu o sa mai ai probleme,dak duci tabla de inox la un meserias bun iti poate face cenelurile dupa original!pod pedalier este undeva la 70-130 lei depinde de fabricant! tabla de inox este undeva la 150-200lei si cred k merita!

b08ygs 23-02-12 23:02

Si asta cu inoxu nu e cine stie ce sfaraiala... pui inox si rugineste langa unde e tabla normala....:lol:

All times are GMT +2. The time now is 14:57.

- Copyright 2026 4Tuning