Va salut si va stimez,impatimiti ai masinilor.
Eu nu prea activez pe aici,facand topicuri si alte cele,urmaresc doar ce imi place.
Am o dacie din 1997,gri metalizat(sau ma rog..) cu mici probleme estetice si nu,nu este coapta de rugina si nu provine dintr-un lot de cacat!
Ieri eram ferm convins ca o sa o pasca rematul in vederea aducerii unui urs din Germania sau cumpararea unei dacii cu o mica istorie in spate.
Dupa niste sfaturi cu al meu tata am hotarat sa raman la masina asta,am mers pe principiul ca stiu ce am "in mana" si ii cunosc punctele slabe si punctele forte.
Drept sa o spun m-a descurajat si taxa auto,nu comentez mai multe...
Masina nu are probleme grave.
Usile din fata sunt ruginite,dar astea le schimb,sigur gasesc 2 usi bune la remat.
Aripile sunt varza,am pus eu acum 2 ani de conex si deja sunt mancate rau,tot din remat o sa caut 2 bune de uzina.
La pasajele spate are cateva floricele de rugina si pe pragur,precizez ca ele sunt foarte tari,nu sunt putrede sau altceva,sunt chiar beton.
Pe dedesupt este iarasi foarte okay,azi m-am uitat sub ea si lonjeroanele nu au urma de rugina, iar podeaua este foarte buna.
Cam care ar fi pretul corect pentru o curatare de praguri,pasaje,aliniat usile si aripile si a inlatura mici defecte,strambaturi si alte cele.
Doar tinichigerie si dat cu sprit chit sau cu ce se da.
Si cam cata vopsea este necesara pentru vopsirea unei masini?
Si cat costa litrul de vopsea gri metalizat?
Si as mai vrea sa stiu cam ce j ar trebuii sa aiba jantele de logan(dublate)pentru a da bine cu pasaje de golf.
Multumesc anticipat.
*nu vreau off topic si alte sfaturi decat cele ce privesc topicul.