am si eu nevoie de un sfat...
spuneti-mi si mie cu c pot face stopurile mai inchise sau sa le inegresc,la un logan?
cu ce sprei(o denumire,ca sa stiu ce sa cer in magazin)se poate face,sau alta metoda......
astp rasp......
multam frumos!!!
Re: cu ce pot sa imi fac si eu stopurile mai inchise?
Poti sa le faci cu spray sau cu folie. Dar eu personal nu ti`as recomanda nici`una din metodele astea decat daca mergi pe ceva foarte putin intunecat. Daca vrei ceva mai "agresiv" gasesti stopuri after market cu 2 - 3 milioane. Ex. In cora parca am vazut eu
Quote:
Originally Posted by RoByNeT
Poti sa le faci cu spray sau cu folie. Dar eu personal nu ti`as recomanda nici`una din metodele astea decat daca mergi pe ceva foarte putin intunecat. Daca vrei ceva mai "agresiv" gasesti stopuri after market cu 2 - 3 milioane. Ex. In cora parca am vazut eu
pai asta ma intereseaza....nu vreau ceva prea "agresiv"....
nici nu vreau sa atrag atentia la pol,dar sa fie cva simplu.....
cu un nume de sprei....ma poti ajuta?
mda e cam nasol cu gaborii...ca orice ai face se tot ia de tine.........eu nu am folie pe geamuri , dar am parasolare si e intuneric inauntru.........si sa luat de mine , crezand ca am folie......imi verifica geamul......