![]() |
cu ce pot sa imi fac si eu stopurile mai inchise?
am si eu nevoie de un sfat...
spuneti-mi si mie cu c pot face stopurile mai inchise sau sa le inegresc,la un logan? cu ce sprei(o denumire,ca sa stiu ce sa cer in magazin)se poate face,sau alta metoda...... astp rasp...... multam frumos!!! |
Re: cu ce pot sa imi fac si eu stopurile mai inchise?
Poti sa le faci cu spray sau cu folie. Dar eu personal nu ti`as recomanda nici`una din metodele astea decat daca mergi pe ceva foarte putin intunecat. Daca vrei ceva mai "agresiv" gasesti stopuri after market cu 2 - 3 milioane. Ex. In cora parca am vazut eu :lol:
|
Quote:
nici nu vreau sa atrag atentia la pol,dar sa fie cva simplu..... cu un nume de sprei....ma poti ajuta? |
1 Attachment(s)
cu spray negru mat le-am fac eu,cam asa arata
|
cand le vopsesti sa ai grija sa nu le inegresti foarte mult ca s-ar putea sa nu se mai vada asa bine prin ele
|
1 Attachment(s)
Quote:
ON: Ai modelul de spray, mai jos. Este făcut de Duplicolor şi se găseşte în mai multe culori. |
Quote:
|
fratilor si cand ne opreste politia nu se ia de noi??? ca am si eu semnalele fata cu folie neagra... si mi-e cam teama:(
|
Quote:
|
mda e cam nasol cu gaborii...ca orice ai face se tot ia de tine.........eu nu am folie pe geamuri , dar am parasolare si e intuneric inauntru.........si sa luat de mine , crezand ca am folie......imi verifica geamul......
|
motive o sa gaseasca mereu...indiferent daca ai sau nu ceva in plus sau in minus la masina...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:47. |
- Copyright 2026 4Tuning