Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Alte discutii Dacia

Reply

Thread Tools
Old 19-05-11, 18:54   #1
D_DooM

Stage 4

D_DooM's Avatar

Member of:
[Virtual Tuning 3D]
Default Garantie...

salut.
aveti idee daca imi iese masina din garantie daca vreau sa schimb casetofonu si difuzoarele?
D_DooM is offline   Reply With Quote
Old 19-05-11, 23:47   #2
GEO GR 01 NVN

Stage 5

GEO GR 01 NVN's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]
Default Re: Garantie...

Quote:
Originally Posted by D_DooM View Post
salut.
aveti idee daca imi iese masina din garantie daca vreau sa schimb casetofonu si difuzoarele?
cred ca da....un prieten de al meu are un Megane 3,si au trebuit sa ii faca astia de la Meridian iesire pt subwoofer si statie altfel isi pierdea garantia la instalatia electrica,probabil la tine trebuie ceva firma autorizata sa le schimbe..
GEO GR 01 NVN is offline   Reply With Quote
Old 20-05-11, 08:57   #3
D_DooM

Stage 4

D_DooM's Avatar

Member of:
[Virtual Tuning 3D]

pe mine la logan ma intereseaza sa ii schimb partea audio ...

cat l-a costat pe prietenu tau sa faca alea la reprezentanta?
Old 20-05-11, 10:25   #4
GEO GR 01 NVN

Stage 5

GEO GR 01 NVN's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]

Quote:
pe mine la logan ma intereseaza sa ii schimb partea audio ...

cat l-a costat pe prietenu tau sa faca alea la reprezentanta?
inleleg ce vrei sa spui,prietenul meu a mai vrut o alta iesire de boxa cu alte cuvinte ....si daca imi aduc aminte bine in jur de 160 lei,e facuta acum recent
Old 20-05-11, 19:09   #5
D_DooM

Stage 4

D_DooM's Avatar

Member of:
[Virtual Tuning 3D]

"referitor la mesajul dumneavoastra, va comunicam ca daca nu se aduc modificari la cablajul electric nu se pierde garantia daca se inlocuiesc cd-player-ului si difuzoarele originale al masinii cu altele cumparate din magazin"

asta a fost raspunsul de la dacia cand am itnrebat daca pierd garantia daca schimb io singur cd-payeru si difuzoarele (am doar pe fata), da' am uitat sa intreb daca are ceva daca tai din de pe placa din spate
Old 20-05-11, 19:12   #6
GEO GR 01 NVN

Stage 5

GEO GR 01 NVN's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]

Quote:
"referitor la mesajul dumneavoastra, va comunicam ca daca nu se aduc modificari la cablajul electric nu se pierde garantia daca se inlocuiesc cd-player-ului si difuzoarele originale al masinii cu altele cumparate din magazin"
cred ca cu conditia sa fie montate intr-un service autorizat.....ca in caz de ceva ai sa vezi ca nu se mai uita la tine
Old 21-05-11, 10:30   #7
D_DooM

Stage 4

D_DooM's Avatar

Member of:
[Virtual Tuning 3D]

"Buna ziua
Stimate domnule Doe,

Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre

Referitor la mesajul dumneavoastra, va comunicam ca daca nu se aduc modificari la cablajul electric nu se pierde garantia daca se inlocuiesc cd-player-ului si difuzoarele originale al masinii cu altele cumparate din magazin .

Ramanem deschisi in continuare pentru orice solicitari si sugestii in legatura cu produsele si serviciile oferite de firma noastra. Ne puteti contacta la adresa de e-mail [email protected] sau folosind formularul de contact de pe site-ul www.dacia.ro, ori la numarul de telefon 0248 500 000, fax 0248 500 076, de luni pana vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-16 . Ne puteti scrie si prin posta, la adresa: Automobile Dacia SA - Vocea Clientului Dacia, str. Uzinei nr. 1, Mioveni, jud. Arges, cod 115400. Va invitam sa vizitati noul nostru site www.dacia-merchandising.ro de unde puteti comanda online textile personalizate, obiecte de comunicare, jucarii si miniaturi DACIA la preturi foarte avantajoase.

Cu cele mai bune ganduri
Analist Servicii Client Vocea Clientului DACIA
Tatiana Cristescu

De la: [email protected] [[email protected]]
Trimis: 19 mai 2011 19:49
Către: VOCEA Clientului
Subiect: [Contact] Garantie

Formular Contact
Nume si prenumeDoe John
Telefon fix0241414142
Telefon mobil-
JudetConstanta
[email protected]
Orasbucuresti
Strada-
Numar strada-
Bloc-
Scara
Etaj41
Apartament421
SubiectGarantie
Mesaj:buna ziua, am un logan in garantie, daca doresc sa schimb singur linia audio (casetofon+difuzoare) v-a ramane fara garantie masina?"

asta e tot mailu, io am intrebat daca le schimb acasa singur, deci nu in service si au zis k e ok daca nu le umblu la instalatia electrica

P.S. m'am amuzat putin pe seama loc cu numele "John Doe"
- Copyright 2026 4Tuning -