"Buna ziua
Stimate domnule Doe,
Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre
Referitor la mesajul dumneavoastra, va comunicam ca daca nu se aduc modificari la cablajul electric nu se pierde garantia daca se inlocuiesc cd-player-ului si difuzoarele originale al masinii cu altele cumparate din magazin .
Ramanem deschisi in continuare pentru orice solicitari si sugestii in legatura cu produsele si serviciile oferite de firma noastra. Ne puteti contacta la adresa de e-mail
[email protected] sau folosind formularul de contact de pe site-ul
www.dacia.ro, ori la numarul de telefon 0248 500 000, fax 0248 500 076, de luni pana vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-16 . Ne puteti scrie si prin posta, la adresa: Automobile Dacia SA - Vocea Clientului Dacia, str. Uzinei nr. 1, Mioveni, jud. Arges, cod 115400. Va invitam sa vizitati noul nostru site
www.dacia-merchandising.ro de unde puteti comanda online textile personalizate, obiecte de comunicare, jucarii si miniaturi DACIA la preturi foarte avantajoase.
Cu cele mai bune ganduri
Analist Servicii Client Vocea Clientului DACIA
Tatiana Cristescu
De la:
[email protected] [
[email protected]]
Trimis: 19 mai 2011 19:49
Către: VOCEA Clientului
Subiect: [Contact] Garantie
Formular Contact
Nume si prenumeDoe John
Telefon fix0241414142
Telefon mobil-
JudetConstanta
[email protected]
Orasbucuresti
Strada-
Numar strada-
Bloc-
Scara
Etaj41
Apartament421
SubiectGarantie
Mesaj:buna ziua, am un logan in garantie, daca doresc sa schimb singur linia audio (casetofon+difuzoare) v-a ramane fara garantie masina?"
asta e tot mailu, io am intrebat daca le schimb acasa singur, deci nu in service si au zis k e ok daca nu le umblu la instalatia electrica
P.S. m'am amuzat putin pe seama loc cu numele "John Doe"