07-03-09, 13:11
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Vopsire Dacia
De cateva zile ma framanta tare...vreau sa imi vopsesc masina sa fie tipla tinichigerie + vopsea dar habar nu am cam la ce preturi sa ma astept.Daca cineva si-a vopsit de curand masina sa imi spuna si mie cam pe la ce suma sa ma astept.Culoarea pe care o vreau este verdele metalizat de pe logan.
|
07-03-09, 18:16
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
Re: vopsit dacia
daca vrei tzipla doar vopsitoria e cam 1000 de iepuroi  + tabla care naiba stie...depinde de starea caroseriei
|
|
|
08-03-09, 09:05
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
Member of: [Old School Cars] [DACIA]
|
daca ai tabla in stare cat de cat buna....adica masina sa nu fie lovita, sa nu aibe pachete de chit pe ea...sa fie tabla cat mai curata. poti sa te apuci singur de pragatirea pentru vopsit, pana la shpritzchit inclusiv. dupa care sa o bagi intr-un atelier sa fie date mainile de vopsea si 2-3 straturi de lac, daca vrei profunzime la culoare. zic asta pt ca m-am tot interesat si eu cum sa fac un pic de economie la capitolul vopsit, si asta mi se pare cel mai simplu. dar ti-am zis, sa ai tabla in conditie buna. eu in vara sper sa o fac...sa iasa bine.
|
08-03-09, 22:20
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
Re: Vopsit dacia
tabla e foarte buna...nu e lovita nu are rugina nu e pachete de chit.Eu ma gandeam vopsitul cu tot cu vopsea sa ajunga pe la 10 miloane sau in jurul sumei acesteia  .
|
|
|
08-03-09, 22:55
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
10 mil calitate medie...nu-ti inchipui ca iese oglinda...dar nici dusumea
|
|
|
09-03-09, 12:13
|
|
|
Dacia Rally Team Member
 Stage 5
Member of: [Dacia Rally Team]
|
Quote:
Originally Posted by k4r4
daca ai tabla in stare cat de cat buna....adica masina sa nu fie lovita, sa nu aibe pachete de chit pe ea...sa fie tabla cat mai curata. poti sa te apuci singur de pragatirea pentru vopsit, pana la shpritzchit inclusiv. dupa care sa o bagi intr-un atelier sa fie date mainile de vopsea si 2-3 straturi de lac, daca vrei profunzime la culoare. zic asta pt ca m-am tot interesat si eu cum sa fac un pic de economie la capitolul vopsit, si asta mi se pare cel mai simplu. dar ti-am zis, sa ai tabla in conditie buna. eu in vara sper sa o fac...sa iasa bine. 
|
o sa iasa fix p... nu te mai gan di tu la economie pt ca o sa te coste chiar mai mult decat ti-ar cere vopsitoru.......
|
|
|
09-03-09, 12:29
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
io ziceam ca am mai pus mana la vopsit masini si de pregatit as putea sa ma ocup singur, sa fiu sigur pe ceea ce fac...totul pana la grund inclusiv o sa incerc sa fac singur sa iasa cat mai bine....ce tine de vopsit si de finalizat las pe cineva care sa se priceapa sa dea cu pistolu, ca io am mana larga si dau prea mult  din tot ce am vazut eu pana acum...pregatirea conteaza cel mai mult pentru durata vopselei, si asta ma intereseaza in primu rand, ca e pacat de tabla ca a stat 25 de ani sub acelasi strat de vopsea si sa nu mai stea macar 10 sub altu nou...
|
|
|
14-03-09, 10:23
|
|
|
Dacia Rally Team Member
 Stage 5
Member of: [Dacia Rally Team]
|
Quote:
Originally Posted by k4r4
io ziceam ca am mai pus mana la vopsit masini si de pregatit as putea sa ma ocup singur, sa fiu sigur pe ceea ce fac...totul pana la grund inclusiv o sa incerc sa fac singur sa iasa cat mai bine....ce tine de vopsit si de finalizat las pe cineva care sa se priceapa sa dea cu pistolu, ca io am mana larga si dau prea mult  din tot ce am vazut eu pana acum...pregatirea conteaza cel mai mult pentru durata vopselei, si asta ma intereseaza in primu rand, ca e pacat de tabla ca a stat 25 de ani sub acelasi strat de vopsea si sa nu mai stea macar 10 sub altu nou...
|
pai vezi ca te contrazici singur....daca pregatirea conteaza cel mai mult tu crezi ca o sa o pregatesti cum trebuie?
|
|
|
14-03-09, 11:18
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
Re: Vopsire Dacia
nu pot sa zic sigur ca o sa iasa excelent....dar singur macar imi dau silinta si stiu despre ce e vorba la pregatit. daca as avea in oras unu despre care sa stiu ca pune osu' la treaba si face ca lumea pregatirea pe o dacie, atunci da, ma pun pe strans bani. dar aici toti zic ca fac, si isi bat joc, dupa 1 an iese rugina la suprafata. nu-mi mai trebuie "mesteri" d-astia obisnuiti sa dea un shmirghel peste vopseaua nou-nouta de pe o masina din showroom ca sa schimbe culoarea doar. putini sunt aia care se pricep sa o ia de la tabla, si se pare ca niciunu nu locuieste in constanta.
|
|
|
14-03-09, 13:56
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
este Dan ,vopsitorul lui BAU dar prob e ca iti face gaura in buget  mare
|
|
|
16-03-09, 02:31
|
|
 Stage 5
|
fa si tu un calcul in magazin plus pretul vopsitorului ,eu zic ca treci de 10 mil
vopsea 5 cutii =4 litri =4 mil
intaritor 5 cutii
lac 2-3 cutii
ai cam 7 mil numai aici ,eu la un break in vara am dat cam 14 -15 cu tot cu meserias care a luat 6 mil.
daca acum nu ai rugina si nici suduri nu faci nu are cum sa iese rugina intr-un an.
rugina iese de la interior asa ca nu conteaza cat de bun e vopsitorul poti sa o vopsesti si cu pensula ca daca e tabla curata (fara rugina) nu are de unde sa iasa
Last edited by fenyx; 16-03-09 at 02:35.
|
|
|
16-03-09, 07:41
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
m-am interesat de vopsea si verdele care vreau sa il fac e 87 lei litrul.Femeia de la magazin a zis ca intra 3 litri la dacie deci 261 lei.Vopsitorul din cate am auzit si am intrebat ma ajunge 500 lei mana de lucru (matuit,chituit + suduri etc.).Plus lac, diluant etc ajunge undeva pe langa sau putin peste 1000 lei.
|
|
|
16-03-09, 21:24
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by BlueAngel
m-am interesat de vopsea si verdele care vreau sa il fac e 87 lei litrul.Femeia de la magazin a zis ca intra 3 litri la dacie deci 261 lei.Vopsitorul din cate am auzit si am intrebat ma ajunge 500 lei mana de lucru (matuit,chituit + suduri etc.).Plus lac, diluant etc ajunge undeva pe langa sau putin peste 1000 lei.
|
dar daca vrei sa o faci tipla cum spuneai, locul unde o vopsesti ai grija sa fie inchis daca e afara te-ai realizat, iar vopseaua la pretul asta nu stiu cat e de buna, bafta
|
|
|
24-03-09, 13:00
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Midnight Racers] [Oltcit] [DACIA] [Echipa de sprijin] [Dacia Rally Team] [VW]
|
850 de euro + un bax de cola la baieti si iese ca in poza ... materiale doar Standox si 3M
|
|
|
28-03-09, 11:02
|
|
 Stage 5
|
caut atelier care are cuptor ...si un vopsitor bun...pt a vopsi doua elemente de caroserie la logan  aduc eu vopsea + ce mai trebuie   un pret si adresa respectiva
o zi buna !!
|
|
|