Quote:
Originally Posted by fenyx
pai daca zici asa nu cred ca e pus invers desi ar cam avea simptomele ce le zici tu dar la o scara mai mica ca nu la toate plecarile face asa.si am mers ceva mii de km asa ,ca tot am asteptat sa se lase (cica e prea tare )zicea meseriasul ala .banuiesc ca ce alegea praful pana acum daca era pus invers .
|
Presupun k tunci cand l-ai pus prima data facea zgomot mai tare apoi nu a mai facut asa rau. Ma gandesc k daca a fost pus aiurea a facut zgomot pana cand s-au tocit capetele de la suruburi in zonele unde atingeau de arcuri.... aco s-ar putea sa mai faca decat putin.. Si daca e pus invers nu o sa se lase pt k nu mai intra arcurile de la disc in functiune actioneaza fier p fier. Oricum daca zici k ai cateva mii se lasa de mult.
Acu nush ce sa zic, k sa verifici nu ai cum decat daca dai cutia sau motoru jos (e mai usor sa dai cutia jos).
Laso asa k mai merge e dacie. Cand s-o rupe de nu mai mere deloc il schimb, da vezi sa nu ramai pe camp p undeva...:P

).
Oricum iti recomand sa o demontezi si vezi sa nu ai surpriza sa fie rulmentu defect si sa iti strice soarele.