![]() |
Ambreiaj nou
dupa ce am schimbat discul de ambreiaj la plecare se aude un tupanit ,sa fie ambreiajul prea tare ? sau ce altceva ca innainte nu facea asa ? de fapt un clantanit.am fost la un mecanic si zice ca ar fii de la antrax, da asa odata ca cu cel vechi nu clantanea
|
Re: ambreiaj nou
Quote:
|
ma gandisem si eu la varianta asta dar cica nu prea ai cum sa il pui invers ca nu merge .acu nu stiu mai astept pareri.
de tras trage masina ,dar la plecari clantane ,tupane ce dracu mai face ca ma enerveaza am pus si planetare noi ca cica de aia tupanea da de unde tot asa e |
Quote:
daca il montezi invers ating arcurile de suruburile de la volant si la plecare face masina urat tremura se aud zgomote ciudate.... |
pai daca zici asa nu cred ca e pus invers desi ar cam avea simptomele ce le zici tu dar la o scara mai mica ca nu la toate plecarile face asa.si am mers ceva mii de km asa ,ca tot am asteptat sa se lase (cica e prea tare )zicea meseriasul ala .banuiesc ca ce alegea praful pana acum daca era pus invers .
|
Quote:
Acu nush ce sa zic, k sa verifici nu ai cum decat daca dai cutia sau motoru jos (e mai usor sa dai cutia jos). Laso asa k mai merge e dacie. Cand s-o rupe de nu mai mere deloc il schimb, da vezi sa nu ramai pe camp p undeva...:P:)). Oricum iti recomand sa o demontezi si vezi sa nu ai surpriza sa fie rulmentu defect si sa iti strice soarele. |
pai oricum alta soarta nu are decat sa o dau jos ,ca si asa intra la vopsit si poate umblu si in cutie daca nu e nimic in neregula cu ambreiajul desi imi pare rau ca nu a fost desfacuta niciodata
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning