Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Zona tehnica Dacia

Zona tehnica Dacia Zona tehnica, secrete, tips&tricks Dacia

Reply

Thread Tools
Old 16-04-08, 12:09   #1
danezu.corse

Stock

danezu.corse's Avatar

Default >>ajutor<<

salutare ..am nevoie de consultanta cu privire la suspensia de la dacia 1310,am nevoie de un ''kit de suspensie'' sa o las mai jos.intrebare:ce producator are un kit de suspensie sa se potriveasca la dacianele noastre (nu as vrea sa tai sau sau sa comprim arcurile), daca aveti idee de unde le pot cumara va sunt recunoscator .imi cer scuze daca s-a mai postat un topic despre acelasi subiect va multumesc
danezu.corse is offline   Reply With Quote
Old 16-04-08, 20:40   #2
cannavaro

Stage 5

cannavaro's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: >>ajutor<<

acest kit s-a montat pe dacia nova)) Si consta in arcuri nova fata pe fata, si arcuri nova spate pe spate. Intaresti amortizoarele, pui cate 2 bari stabilizatoare fata spate, sau 2 spate si una de 22mm pe fata si ai rezolvat problema.
Old 16-04-08, 20:41   #3
RobertRFG
Dacia Driver

Stage 5

RobertRFG's Avatar

Member of:
[DACIA]

pai un kit de suspensie pentru dacia 13xx nu exista(din cate stiu eu)dar poti pe fata sa ii pui arcuri de spate de nova cu o bara stabilizatoare de papuc diesel(22mm)si pe spate arcurile de fata de berlina taoat 2 sau 3 spire plus peste bara stabilizatoare pe care o ai mai pui una...
p.s.daca vrei sa faci si o treaba m,ai buna intaresti amortizzoarele
RobertRFG is offline   Reply With Quote
Old 21-04-08, 11:23   #4
danezu.corse

Stock

danezu.corse's Avatar

multumesc pentru reply .....niste jante de gordini din alea f misto de unde se pot procura in afara de www.gbsalpine.com unde preturile sunt inexplicabile
Old 21-04-08, 11:27   #5
danezu.corse

Stock

danezu.corse's Avatar

stiu si io daca aveti ceva cunostinte.. sunt dispus sa platesc pe loc pentru un set de jante gordini [email protected]
Old 21-04-08, 11:48   #6
ynp_46
Dacia Driver

Stage 5

ynp_46's Avatar

Member of:
[DACIA]

Omule, jante de r12G, o sa gasesti doar in franta...nu cred ca ar fi vreunu batut in cap sa vanda asa ceva, si daca ar faceo ar cere pe ele pe putin 2 mii de coco
ynp_46 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -