| Zona tehnica Dacia Zona tehnica, secrete, tips&tricks Dacia |
14-08-07, 22:45
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [Shine Club]
|
se poate?
se poate pune setul motor de 1,6 pe motor de 1,3? cu tot cu pistoane, camasi... pe 1,4 stiu k merge perfect, dar de pe 1,3 a incercat cineva?
|
|
15-08-07, 09:43
|
|
|
Dacia Rally Team Member
 Stage 5
Member of: [Dacia Rally Team]
|
Re: se poate?
daca alezezi blocul poate ai sanse sa iti mearga dar nu stiu sigur daca nu cumva o sa iti atinga bielele in bloc ...... la 1,4 atinge si tre sa pilesti din bloc in partea d la evacuare........ da daca vrei iti dau eu un motor d 1,6
|
|
|
15-08-07, 14:18
|
|
 Stage 5
|
bla bla bla ...daca e 1.3 palier marit ,il pui linistit ,daca nu te opresti la 1.4
|
|
|
15-08-07, 22:34
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [Shine Club]
|
sincer m ar interesa un 1,6 dar e faza cu omologarile care fac sa ma opresc... si daca va spun ce bafta am la gabori... am fost oprit cred k de 10 ori in 5 ani jumate numai pt seria de la motor... si nu va mai spun k am ajuns si cu catuse la sectie luat direct din masina, nevinovat bineinteles
|
|
|
19-08-07, 16:18
|
|
|
Dacia Rally Team Member
 Stage 5
|
sincer nu prea cred k pt seria d la motor se ajunge la sectie si cu catuse....... astia nici nu prea se uita la motor mai ales la serie care nu este trecuta in talon doar in carte..... deci la sectie ai ajuns din alte motive...........iar daca o sa folosesti blocul tau la care o sa muncesti ceva k sa il faci 1,6 nu o sa kti se intample absolut nimic nici macar la RAR.........
|
|
|
19-08-07, 16:44
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA] [MERCEDES]
|
dak vrei sa il omologhezi dai un ban la cei de la RAR k doar esti in RO si nu ai treaba ! am avut yo un tovaras cu motor de 1.4 cu set de 1.6 in el , alezat de un meserias si in max 1 an a inceput sa se duk draq si diferentza fff mare nu e , ori pui motor 1.6 pe el ori il faci pe cel de 1.3 , pistoane forjate , usurat volanta , filtru , disc de 200 k sa ai plecare buna , evacuare si o sa fi sigur k nu ai treaba cu el si o sa traga mult mai bine decat cu un set de 1.6 !
|
|
|
19-08-07, 22:53
|
|
|
Dacia Rally Team Member
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DolusD
dak vrei sa il omologhezi dai un ban la cei de la RAR k doar esti in RO si nu ai treaba ! am avut yo un tovaras cu motor de 1.4 cu set de 1.6 in el , alezat de un meserias si in max 1 an a inceput sa se duk draq si diferentza fff mare nu e , ori pui motor 1.6 pe el ori il faci pe cel de 1.3 , pistoane forjate , usurat volanta , filtru , disc de 200 k sa ai plecare buna , evacuare si o sa fi sigur k nu ai treaba cu el si o sa traga mult mai bine decat cu un set de 1.6 !
|
stii tu mai bine ....... si ai tras o concluzie............
|
|
|
19-08-07, 23:33
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA] [MERCEDES]
|
Quote:
Originally Posted by morcov_ssl
stii tu mai bine ....... si ai tras o concluzie............
|
nu k stiu mai bine dar asa e ! gandeste-te si u putzin ! dak la bloc de 1.4 bagi set de 1.6 se duce fff repede blocu` (cunosc 2 persoane la care sa dus blocu intr-un an ) , dar la 1.3 in cat timp crezi k se duce ??? aaaa dak mergi cu masina cat potzi de frumos normal k nu se duce repede dar atunci pt ce bagi set 1.6 ??? parerea mea e k nu are rost sa fak aceste modificari !
|
|
|
|
|