Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Zona tehnica Dacia

Zona tehnica Dacia Zona tehnica, secrete, tips&tricks Dacia

Closed Thread

Thread Tools
Old 18-04-07, 16:44   #1
pustanu87

Stock

Talking manere

va salut si am si io o intrebare..vreau sa`mi scot manerele de la usi si vroiam sa va intreb cu ce finisez sa fie usa dreapta..dupa dau cu chit de masina nu ? si inca o intrebare..dak dau bara spate jos..raman 2 chingi dalea..alea le tai sau au suruburi pe dedesubt ? va multumesc pt ajutor !!
pustanu87 is offline  
Old 19-04-07, 00:08   #2
caphonne

Stage 5

caphonne's Avatar

Default Re: manere

ce masina ai dacia 1300,1310 etc???operatiunea nu e asa simpla pe cat pare.dupa ce scoti manerele tre sa aduci totul al linie inseamna ca trebuie folosit un aparat de sudura cea ce afecteaza o parte din vopsea.operatiunea de vopsire nu se reduce la ''un simplu dat cu chit''eu zic sa nu te bagi
mai bine apeleaza la un meseriash
caphonne is offline  
Old 19-04-07, 12:51   #3
pustanu87

Stock

am dacia 1310..da asa am sa fac k dak ma bag io o stric ))
si la faza cu barile ? alea se taie cu flexu ? sau au suruburi ?
pustanu87 is offline  
Old 19-04-07, 12:55   #4
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]

eu suruburi....
giubau_v8 is offline  
Old 20-04-07, 13:06   #5
boncea

Stage 3

boncea's Avatar

Parerea mea este sa te duci la un tinichigiu bun....sa nu o faci singur...ca cine stie ce iese
boncea is offline  
Old 20-04-07, 16:30   #6
morcov_ssl
Dacia Rally Team Member

Stage 5

morcov_ssl's Avatar

Member of:
[Dacia Rally Team]

bai daca eram in tara te ajutam io k nu e asa d simplu cum pare sa o faci fara manere... iti spun din proprie experienta.... k am stat si miam stors creierii 3 zile cum sa modific sistemu ala d *** care il are dacia (p platnic)

B 39 T D H / AG 70 R N O / B 85 F E G
morcov_ssl is offline  
Old 20-04-07, 21:47   #7
boncea

Stage 3

boncea's Avatar

Daca stie cineva un tinichigiu bun care sa poata faca asa ceva...postati si voi pls , thX
boncea is offline  
Old 23-04-07, 09:23   #8
cosmin_cosmin_1

Stage 5

cosmin_cosmin_1's Avatar

Orice tinichigiu iti poate face asta. Cat de greu sa fie sa tai o tabla,s-o sudezi si sa dai cu chit? Ideal e sa te duci la unul care are sudura mig.

Problema mai mare este cu sistemul electronic de deschidere a usilor, daca faci si la cele din fatza.
cosmin_cosmin_1 is offline  
Old 24-04-07, 20:07   #9
caphonne

Stage 5

caphonne's Avatar

Quote:
Originally Posted by cosmin_cosmin_1 View Post
Orice tinichigiu iti poate face asta. Cat de greu sa fie sa tai o tabla,s-o sudezi si sa dai cu chit? Ideal e sa te duci la unul care are sudura mig.

Problema mai mare este cu sistemul electronic de deschidere a usilor, daca faci si la cele din fatza.
mda dute tu la orice tinichigiu si o sa rada de tine cum au ras si de mine nu se baga oricine e treaba destul de migaloasa ca sa iasa bine si nu se reduce doar la taiat sudat dat cu chit mai trebuie si vopsit si toata usa nu numai portinuea aia cea ce dureaza si costa daca ai vosea metalizata ...gandestete ca e 300 mii un spray cu vospea iar pt amandoua usi ai nevoie de mult mai mult decat un spray plus de asta trebuie o sudura finutza argon cred nu autogen sau electric
asa ca mai documenteazate un pic si eu vreau sa fac asta da astept momentul potrivit
caphonne is offline  
Old 25-04-07, 09:08   #10
cosmin_cosmin_1

Stage 5

cosmin_cosmin_1's Avatar

mai documenteaza-te un pic tu ce inseamna sudura mig
apoi eu n-am zis nimic de vopsit, te duci si ti-o dai singur in parcare cu spray-ul daca vrei, sau te duci la un atelier ce ti-o prepara pe calculator. e alegerea ta.
pana la urma o sa-ti treaca pofta si nu mai faci nimic,daca stai in fata calculatorului asteptand adrese de ateliere.
Old 25-04-07, 16:39   #11
caphonne

Stage 5

caphonne's Avatar

stai mai cocosel linistit ca nu astept adrese de ateliere iar cu sprayl sa o vopsesti tu )
caphonne is offline  
Old 25-04-07, 16:58   #12
morcov_ssl
Dacia Rally Team Member

Stage 5

morcov_ssl's Avatar

Member of:
[Dacia Rally Team]

caphone ma asteapta p mine k stie k io sunt batranul usilor fara incuietoare chiar daca miau luato altii innainte cu treaba asta tot eu am facut ceva cu cap si bun......
morcov_ssl is offline  
Old 25-04-07, 22:26   #13
yntisar24

Stage 4

yntisar24's Avatar

Quote:
Originally Posted by morcov_ssl View Post
caphone ma asteapta p mine k stie k io sunt batranul usilor fara incuietoare chiar daca miau luato altii innainte cu treaba asta tot eu am facut ceva cu cap si bun......
Mah da n-ai vazut asa laudaros ca tine mey morcove...asa te laudai ca ma ajutzi si pe mine la masina si...ce crezi ai fugit ca un las) hahahaha auzi u batranul usilor fara incuietoare, mai bine spuneai batranul cioclariilor...asa te credeam ....
yntisar24 is offline  
Old 26-04-07, 17:25   #14
caphonne

Stage 5

caphonne's Avatar

mwaaa da poate pe tine nu a vrut sa te ajute oricum morcovele e plecat acum peste mari si tzari )
caphonne is offline  
Old 27-04-07, 10:16   #15
cosmin_cosmin_1

Stage 5

cosmin_cosmin_1's Avatar

Quote:
Originally Posted by caphonne View Post
mda dute tu la orice tinichigiu si o sa rada de tine cum au ras si de mine nu se baga oricine
....
stai mai cocosel linistit ca nu astept adrese de ateliere iar cu sprayl sa o vopsesti tu )
Cred ca au ras din alte motive de tine)
Si eu nu vopsesc cu "sprayl" mestere, folosesc suflici daca e culoare nemetalizata, si pompa de stropit viile daca vreau o perla mai deosebita.
Bafta la scos clanta. Dar vezi ca trebuie sa-i instalezi si ceva inainte, o chestie electronica,nu stiu sa-ti explic sa intelegi, ca apoi ramai naiba pe-afara.Doamne fereste
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -