![]() |
manere
va salut si am si io o intrebare..vreau sa`mi scot manerele de la usi si vroiam sa va intreb cu ce finisez sa fie usa dreapta..dupa dau cu chit de masina nu ? si inca o intrebare..dak dau bara spate jos..raman 2 chingi dalea..alea le tai sau au suruburi pe dedesubt ? va multumesc pt ajutor !!
|
Re: manere
ce masina ai dacia 1300,1310 etc???operatiunea nu e asa simpla pe cat pare.dupa ce scoti manerele tre sa aduci totul al linie inseamna ca trebuie folosit un aparat de sudura cea ce afecteaza o parte din vopsea.operatiunea de vopsire nu se reduce la ''un simplu dat cu chit''eu zic sa nu te bagi
mai bine apeleaza la un meseriash |
am dacia 1310..da asa am sa fac k dak ma bag io o stric :)))
si la faza cu barile ? alea se taie cu flexu ? sau au suruburi ? |
eu suruburi....
|
Parerea mea este sa te duci la un tinichigiu bun....sa nu o faci singur...ca cine stie ce iese:D
|
bai daca eram in tara te ajutam io k nu e asa d simplu cum pare sa o faci fara manere... iti spun din proprie experienta.... k am stat si miam stors creierii 3 zile cum sa modific sistemu ala d *** care il are dacia (p platnic)
|
Daca stie cineva un tinichigiu bun care sa poata faca asa ceva...postati si voi pls , thX:)
|
Orice tinichigiu iti poate face asta. Cat de greu sa fie sa tai o tabla,s-o sudezi si sa dai cu chit? Ideal e sa te duci la unul care are sudura mig.
Problema mai mare este cu sistemul electronic de deschidere a usilor, daca faci si la cele din fatza. |
Quote:
asa ca mai documenteazate un pic si eu vreau sa fac asta da astept momentul potrivit |
mai documenteaza-te un pic tu ce inseamna sudura mig ;)
apoi eu n-am zis nimic de vopsit, te duci si ti-o dai singur in parcare cu spray-ul daca vrei, sau te duci la un atelier ce ti-o prepara pe calculator. e alegerea ta. pana la urma o sa-ti treaca pofta si nu mai faci nimic,daca stai in fata calculatorului asteptand adrese de ateliere. |
stai mai cocosel linistit ca nu astept adrese de ateliere iar cu sprayl sa o vopsesti tu :))
|
caphone ma asteapta p mine k stie k io sunt batranul usilor fara incuietoare chiar daca miau luato altii innainte cu treaba asta tot eu am facut ceva cu cap si bun...... :)
|
Quote:
|
mwaaa da poate pe tine nu a vrut sa te ajute oricum morcovele e plecat acum peste mari si tzari :))
|
Quote:
Si eu nu vopsesc cu "sprayl" mestere, folosesc suflici daca e culoare nemetalizata, si pompa de stropit viile daca vreau o perla mai deosebita. Bafta la scos clanta. Dar vezi ca trebuie sa-i instalezi si ceva inainte, o chestie electronica,nu stiu sa-ti explic sa intelegi, ca apoi ramai naiba pe-afara.Doamne fereste |
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning