Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Zona tehnica Dacia

Zona tehnica Dacia Zona tehnica, secrete, tips&tricks Dacia

Reply

Thread Tools
Old 08-01-12, 19:25   #1
valy1233
Dacia Driver

Stage 5

valy1233's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Scurt la cablu de acceleratie,topit!

mergeam cu masina linistit si cand deodata am vrut sa reduc cand surpriza,cablu de acceleratie ramasese blocat(masina accelera in coninuare)...opresc masina ma dau jos si vad cablu de acceleratie topit,in fine...am izolat intre timp arcul acela de la acceleratie acolo unde se agata de caroserie si nu mai am probleme..dar totusi de la ce o fi facut scurt?vi s-a mai intamplat asa ceva?
valy1233 is offline   Reply With Quote
Old 09-01-12, 11:28   #2
SOLENZAXJG

Stage 5

SOLENZAXJG's Avatar

Default Re: Scurt la cablu de acceleratie,topit!

Prima data cand aud asa ceva.Ce sa zic nu ti so atins de ceva borna,motor sau ceva numa asa se explica.
SOLENZAXJG is offline   Reply With Quote
Old 09-01-12, 14:25   #3
c0sty

Stage 3

c0sty's Avatar

Member of:
[DACIA]

ai sa pui o poza cu cablu de acceleratie topit ca eu nu imi dau seama cum se poate ala topi de la scurt cercuit ca nu are curent in el...sa faca scurt...

Niciodata nu te certa cu un idiot! Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta.
c0sty is offline   Reply With Quote
Old 09-01-12, 15:12   #4
user2000

Stock

eu cred ca era motorul cald , a sarit cablul din clipsul lui si s-a atins de ceva fierbinte , si de la caldura s-a strans plasticul pe sufa aia .
user2000 is offline   Reply With Quote
Old 09-01-12, 15:15   #5
valy1233
Dacia Driver

Stage 5

valy1233's Avatar

Member of:
[DACIA]

@c0sty nu am poze...pai daia ma mir si eu cum sa faca scurt..sau ce o fi facut,eu asta banuiesc ca a facut scurt circuit..
@user2000 cablul nu sarit de nicaieri...era la locul lui...
Old 09-01-12, 18:08   #6
nikuniku

Stage 2

nikuniku's Avatar

valy1233 legatura dintre motor si caroserie lipsa sau oxidata de aici se pot,,arde,,cablu de acceleratie sau cablu de ambreiaj
se poate pune un cablu mai gros ,cum e cel de la aparatu de sudura, intre motor si caroserie,prindere pe un surub de la bratu motor stanga si pe caroserie pe un surub care tine tamponu de motor
nikuniku is offline   Reply With Quote
Old 10-01-12, 18:50   #7
Marian06tzw

Stage 5

Marian06tzw's Avatar

Member of:
[DACIA]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by nikuniku View Post
valy1233 legatura dintre motor si caroserie lipsa sau oxidata de aici se pot,,arde,,cablu de acceleratie sau cablu de ambreiaj
se poate pune un cablu mai gros ,cum e cel de la aparatu de sudura, intre motor si caroserie,prindere pe un surub de la bratu motor stanga si pe caroserie pe un surub care tine tamponu de motor
e suficienta borna de minus care vine de la baterie la cutia de viteze unde e montat electromotorul numai ca sa fie contact perfect adica strans bine surubul si curatat papucul cablului inainte de montare
Marian06tzw is offline   Reply With Quote
Old 07-02-12, 19:49   #8
broker

Stage 5

de la alternator la caroserie pleaca o tresa , posibil sa fie oxidata sau sa nu mai fie legata , de acolo este necazul .
broker is offline   Reply With Quote
Old 07-02-12, 20:28   #9
valy1233
Dacia Driver

Stage 5

valy1233's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by broker View Post
de la alternator la caroserie pleaca o tresa , posibil sa fie oxidata sau sa nu mai fie legata , de acolo este necazul .
de la electromotor....si da ea era cred
- Copyright 2026 4Tuning -