| Zona tehnica Dacia Zona tehnica, secrete, tips&tricks Dacia |
07-01-12, 09:52
|
|
Stage 2
|
TAXA AUTO
am o nedumerire. am cumparat a saracie de dacie acum 2 ani mai precis in 2010 inscrisa la giurgiu eu sunt din bucuresti,nu am apucat sa trec pe la rar ptr, omologare,am facut actele pe numele meu ,la financiar am platit impozit.acum daca o sa ma duc la omologare voi plati si taxa de inscriere.va rog sunt in ceata totala.masina este din 96. cu respect celor care ma vor ajuta sa ma luminez
|
|
|
07-01-12, 12:32
|
|
 Stage 5
|
Re: TAXA AUTO
Quote:
Originally Posted by MAKALU
am o nedumerire. am cumparat a saracie de dacie acum 2 ani mai precis in 2010 inscrisa la giurgiu eu sunt din bucuresti,nu am apucat sa trec pe la rar ptr, omologare,am facut actele pe numele meu ,la financiar am platit impozit.acum daca o sa ma duc la omologare voi plati si taxa de inscriere.va rog sunt in ceata totala.masina este din 96. cu respect celor care ma vor ajuta sa ma luminez
|
Dupa noua lege pe care o dau astia,mai poti inscrie masina acum timp de o luna si nuti ia taxa de poluare,dar dupa o luna daca vrei sa o inscrii platesti taxa de poluare la ea, cum platesti la masinile alea aduse din alta tara si vrei sa le inscrii.Taxa aia de popuare,de care ziceau aia la televizor.
Delta 1310 8v 1988
|
|
|
07-01-12, 12:46
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA] [BMW]
|
Quote:
|
ce omologare vrei sa faci la RAR ca nu inteleg poate ca identificarea autovehiculului ca sa iti elibereze certificatul de autenticitate si taxa de imatriculare platesti oricum la primarie la tine ca asa se face la mine la primarie e in jur de 60 ron la Bucuresti e cu siguranta mai mare
am imatriculat eu de curand o solenza si daia stiu
|
|
|
07-01-12, 15:09
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Marian06tzw
ce omologare vrei sa faci la RAR ca nu inteleg poate ca identificarea autovehiculului ca sa iti elibereze certificatul de autenticitate si taxa de imatriculare platesti oricum la primarie la tine ca asa se face la mine la primarie e in jur de 60 ron la Bucuresti e cu siguranta mai mare
am imatriculat eu de curand o solenza si daia stiu
|
OK CUM SPUI TU DE AUTENTIFICARE ,IN CONSECINTA TREBUIE SA PLATESC SI LA ASTA.DAR MA INTREB SE MERITA ?,AM DAT PE IA 1000 DE EURO ACUM 2 ANI SI NU STIU DACA O PRIMESTE LA REMAT( FARA SA PLATESC) MA GANDESC SA NU FIE PREA SCUMP CURENTUL CARE SE CONSUMA PENTRU A FI DISTRUSA.ASTEPT O SUGESTIE ,CE SE POATE FACE CU IA IN ACEST CAZ ?
|
|
|
07-01-12, 18:31
|
|
Stage 2
|
Quote:
OK CUM SPUI TU DE AUTENTIFICARE ,IN CONSECINTA TREBUIE SA PLATESC SI LA ASTA.DAR MA INTREB SE MERITA ?,AM DAT PE IA 1000 DE EURO ACUM 2 ANI SI NU STIU DACA O PRIMESTE LA REMAT( FARA SA PLATESC) MA GANDESC SA NU FIE PREA SCUMP CURENTUL CARE SE CONSUMA PENTRU A FI DISTRUSA.ASTEPT O SUGESTIE ,CE SE POATE FACE CU IA IN ACEST CAZ ?
|
P.S. CUM POT SA POSTEZ O POZA LA PROFIL ,TOT SPUNE CA ESTE PREA MARE,CUM O FAC MAI MICA,EXCEPTAND FOARFECA SAU CUTERU
|
|
|
08-01-12, 10:47
|
|
 Stage 5
|
Quote:
P.S. CUM POT SA POSTEZ O POZA LA PROFIL ,TOT SPUNE CA ESTE PREA MARE,CUM O FAC MAI MICA,EXCEPTAND FOARFECA SAU CUTERU
|
uite aici un link: https://forum.4tuning.ro/541-manga-pi...emnaturii.html .Eu asa am pus poza la profil.
|
|
|
08-01-12, 13:19
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by 3-DB4421
|
merci am puso si eu dar nu apare acolo unde apare numele userului ,pe manseta din stanga unde apare nunele apare o masin gri.in profil apare
Last edited by MAKALU; 08-01-12 at 13:23.
|
|
|
08-01-12, 13:26
|
|
Stage 2
|
Quote:
merci am puso si eu dar nu apare acolo unde apare numele userului ,pe manseta din stanga unde apare nunele apare o masin gri.in profil apare
|
ai cumva vreo idee daca se pot pune xenoane pe dacie? daca da dami o parere ,se merita?
|
|
|
08-01-12, 14:37
|
|
Stage 2
|
Quote:
ai cumva vreo idee daca se pot pune xenoane pe dacie? daca da dami o parere ,se merita?
|
nu radeti de poza mea de la avatar ptr.ca este o mica masin dar se face mare.este iarna si nu pot sa o vopsesc dar promit ca o voi face cea mai frumoasa(sper)
|
|
|
08-01-12, 14:46
|
|
Stage 2
|
[QUOTE=MAKALU;4814802]nu radeti de poza mea de la avatar ptr.ca este o mica masin dar se face mare.este iarna si nu pot sa o vopsesc dar promit ca o voi face cea mai frumoasa(sper)
|
|
|
08-01-12, 16:06
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
08-01-12, 17:03
|
|
Stage 2
|
SI DE UNDE SE GASEAC ASTEA,SAU LE FACE SAU CUM SE POT FACE.TO ROG
|
|
|
08-01-12, 18:00
|
|
 Stage 5
|
Quote:
SI DE UNDE SE GASEAC ASTEA,SAU LE FACE SAU CUM SE POT FACE.TO ROG
|
intreaba pe link-ul asta daca poate sa ti le faca userul hadpeter.link: https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...i/page-47.html
|
|
|
08-01-12, 18:41
|
|
Stage 2
|
ARE PRETURI MARI IN RAPORTUL PRET-CALITATE
(NU IN STECIAL AL EXECUTIEI CI A MATERALULUI) CUNOSC PE CINEVA CERE FACA ASA CEVA DE CALITATE BUNA
PA UNDEVA IN MILITARI PTR. CEI DIN BUCURESTI.DACA DORESTE CINEVA POT DA ADRESA
|
|
|
08-01-12, 18:44
|
|
Stage 2
|
Quote:
ARE PRETURI MARI IN RAPORTUL PRET-CALITATE
(NU IN STECIAL AL EXECUTIEI CI A MATERALULUI) CUNOSC PE CINEVA CERE FACA ASA CEVA DE CALITATE BUNA
PA UNDEVA IN MILITARI PTR. CEI DIN BUCURESTI.DACA DORESTE CINEVA POT DA ADRESA
|
ACU M-IAM ADUS AMINTE DE EL
|
|
|
|
|