salut. ei am fabia cu motorizarea de 1.2L 64cp, renteaza daca margi 80% afare 20% orasi si afara consuma 5.5-5.8 in functie de cate persoane ai la viteza de 120km/h, daca mergi mult in orasi 1.4L e ideal si consuma mai putin decat 1.2L dar in orasi cand e aglomerat, a mea are cam 83000km si am schimbat pe la 78000km bucse pe fata, cateva mii de km mai devreme un cap de la bara de directie o bobina de inductie si cam atata, acum am probleme cu macaraua de la geamu din dr. fata si nu o gasesc nici noua nici sh. am si eu o problema daca stie cineva, am reglajul farurilor electric, le-am lasat in jos la max si nu se mai ridica acum si motorasele merg, ce sa intamplat, oglinda farului este prinsa de carcasa farului cu doua reglaje alea care se vad pe far cand deschizi capota sa le reglezi, trebuie desfacut farul si prinse alea dar este lipit cu un mastic/silicon ceva de genu si nu se mai lipeste a doua oare, nuci nu am gasit sa cumpar. STITI VREUN SERVIS SAU UN ATELIER CARE SA SE OCUPE SE DE FARURI CA EU NU AM GASIT.