![]() |
skoda fabia
vreau sa-mi cumpar o skoda fabia secod hand.si nu stiu prea multe despre aceasta masina.ce motorizare ar fi buna.consumul.pretul piselor de schimb.
|
Re: skoda fabia
Vezi ca ai postat gresit, threadul ar fi trebuit sa apara la "consiliere achizitie auto". Cat despre fabia, singurele de care sa te feresti sunt cele in 3 cilindri cu motorizari de 1.2L, in rest consum decent daca nu-i dai talpa si consum enorm la talpa (cel putin la a mea vad cu ochii cum se misca acul de la benzina spre 0 daca ma dau la ea), pretul pieselor depinde daca-s originale ,care te usuca de bani cand trebe sa schimbi mai multe, sau after market care sunt la jumate sau sfert de pret fata de cele originale (aici fereste-te de turcisme) ,oricum cele mai scumpe fiind cele de caroserie. Problemele de care nu vei scapa usor vor fi ,scartaitul bordului la gropi si alte chichite minore de acest gen. Cat despre motorizare, dupa cate stiu eu cel mai fiabil motor fiind TDI-ul de pe vRS doar ca-s cam scumpe, concluzie: motoare bune pe fabia: de la 1.4 in sus
|
oricum motorul de 1.2 este mic.cel putin 1.4.ms pt sfat
|
Quote:
Motorul de 1.2l, 12V este ideal pentru traficul urban. In afara e drept ca e ceva cam mic, dar nu de aruncat. In rest, la Fabia ai sa gasesti un raport calitate/pret foarte bun. |
salut. ei am fabia cu motorizarea de 1.2L 64cp, renteaza daca margi 80% afare 20% orasi si afara consuma 5.5-5.8 in functie de cate persoane ai la viteza de 120km/h, daca mergi mult in orasi 1.4L e ideal si consuma mai putin decat 1.2L dar in orasi cand e aglomerat, a mea are cam 83000km si am schimbat pe la 78000km bucse pe fata, cateva mii de km mai devreme un cap de la bara de directie o bobina de inductie si cam atata, acum am probleme cu macaraua de la geamu din dr. fata si nu o gasesc nici noua nici sh. am si eu o problema daca stie cineva, am reglajul farurilor electric, le-am lasat in jos la max si nu se mai ridica acum si motorasele merg, ce sa intamplat, oglinda farului este prinsa de carcasa farului cu doua reglaje alea care se vad pe far cand deschizi capota sa le reglezi, trebuie desfacut farul si prinse alea dar este lipit cu un mastic/silicon ceva de genu si nu se mai lipeste a doua oare, nuci nu am gasit sa cumpar. STITI VREUN SERVIS SAU UN ATELIER CARE SA SE OCUPE SE DE FARURI CA EU NU AM GASIT.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:35. |
- Copyright 2026 4Tuning