Salutari! Am si eu o nelamurire, poate ma ajuta cineva. Ma intereseaza daca pe skoda octavia I cu faruri normale cu proiectoare in ele, se pot instala faruri cu xenon, cele originale de skoda fara modificari in instalatie (mufe daca se potrivesc) si cam care este pretul.
Sal... Stiu ca trebuie schimbat farul cu tot cu balast, dar ma interesa daca se potriveste mufa sau mai trebuie ceva modificari in instalatie. Gasisem pe cineva care vrea sa vanda masina si puteam sa schimb farurile dar nu am stiut daca se potriveau. Multumesc. Stima!
Salutari! Am gasit alte faruri cu doua lupe cu becuri H1 si H7. Problema e ca din constructia masinii nu se aprind ambele odata. Se stinge faza scurta, se aprinde faza lunga. La celelalte ramane si scurta aprinsa pa faza lunga. As vrea să stiu dacă se pot face ceva modificari la maneta de schimbare faze sau alta varuanta, vag-com..? Stima
Salutari! Am gasit alte faruri cu doua lupe cu becuri H1 si H7. Problema e ca din constructia masinii nu se aprind ambele odata. Se stinge faza scurta, se aprinde faza lunga. La celelalte ramane si scurta aprinsa pa faza lunga. As vrea să stiu dacă se pot face ceva modificari la maneta de schimbare faze sau alta varianta, vag-com..? Stima!
vreau sa stiu si eu cat mar costa un schimbat iluminat ....
si cat costa un led dinala ca uni imi zic ca 6,5 RON alti 5 RON nu stiu ....
si cate leduri ar intra ?
Nu am clima