Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SKODA > Zona tehnica Skoda

Zona tehnica Skoda Zona tehnica, secrete, tips&tricks Skoda

Reply

Thread Tools
Old 07-04-08, 17:29   #1
HaRdHouse
Skoda Driver

Stage 5

HaRdHouse's Avatar

Member of:
[SKODA]
Default Kit Xenon

Vreau sa ma informez asupra mai multor kituri de xenon si am cateva intrebari . Ce kit imi recomandati pentru o Skoda Fabia ? Am vazut ca sunt o groaza de firme care produc aceste kituri , dar marea majoritate sunt made in Japan sau China . Sunt bune de ceva ? Ballast`ul trebuie sa fie slim sau normal ? Intensitatea luminii 35w sau 55w ? Va rog sa ma indrumati catre un produs . Eventual si cei care detin sa posteze si sa isi spuna parerile . Va multumesc pt viitoarele raspunsuri

trance around the world..
..on the New York city night https://www.facebook.com/pages/Alex-...79726592099357
HaRdHouse is offline   Reply With Quote
Old 09-04-08, 11:26   #2
vioami

Stage 5

Default Re: Kit Xenon

Vezi aici: http://www.xenonauto.ro/introducere_generala.html
http://www.kiturixenon.ro/despre-xenon.php
vioami is offline   Reply With Quote
Old 09-04-08, 21:24   #3
HaRdHouse
Skoda Driver

Stage 5

HaRdHouse's Avatar

Member of:
[SKODA]

ms mult pt siteuri vioami ...
Old 09-04-08, 23:14   #4
Vyk

Stage 5

Member of:
[FOTO]

Din discutiile purtate cu cei de la standuri (4tuning, xenon) am inteles ca nu merita cele de 50W. Mergi pe 35W si ia de undeva unde sa ti le si monteze. Cu garantie minim 1an. Cat despre modele, daca mai astepti cam 1 luna max, imi pun eu. Ma gandeam la Siemens.
Old 10-04-08, 07:53   #5
HaRdHouse
Skoda Driver

Stage 5

HaRdHouse's Avatar

Member of:
[SKODA]

am vazut o groaza de modele ,cu diferite nume ciudate sau mai putin ciudate.. majoritatea sunt made in Japonia sau China . Dar pe langa astea sunt si cele Philips , Siemens , Bosch ... dar am inteles ca sunt fake`uri
Old 10-04-08, 09:48   #6
vioami

Stage 5

Cu placere HaRdHouse! Si eu vreau sa-mi pun dar deocamdata as mai astepta pentru ca s-ar putea sa apara si faruri angel-eyes. Cererea este foarte mare si ma gandesc ca or scoate. Daca schimb farurile o sa vad atunci ce pun. Oricum cele mai recomandate si din ce am vazut si la alti prieteni sunt cele de 35W la 4.300K maxim 6.000K. Garantie minim 1 an. Stima!
Old 10-04-08, 23:18   #7
Vyk

Stage 5

Member of:
[FOTO]

Dupa cum bine a scris si vioami mergi pe 4300 sau 600K. Ideea este ca la 4300 lumina este cea mai apropiata de sensibilitatea ochiului uman. Deci vei vedea cel mai bine. La 6000 au alb rece, mai apropiat de "ideea de xenon", insa mai indepartat de optim.
Vyk is offline   Reply With Quote
Old 11-04-08, 08:00   #8
HaRdHouse
Skoda Driver

Stage 5

HaRdHouse's Avatar

Member of:
[SKODA]

si eu ma gandeam la 6000k , dar acum sa caut o firma serioasa prin cta
Old 11-04-08, 11:53   #9
vioami

Stage 5

Vezi sa aiba neaparat garantia cat mai mare pentru ca sunt multe facaturi, scrie japan sau altceva dar de fapt sunt chinezisme iar dupa doua, trei luni se ard ori balasturile ori becurile. Atentie! Stima!
Old 11-04-08, 12:00   #10
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by HaRdHouse View Post
Vreau sa ma informez asupra mai multor kituri de xenon si am cateva intrebari . Ce kit imi recomandati pentru o Skoda Fabia ? Am vazut ca sunt o groaza de firme care produc aceste kituri , dar marea majoritate sunt made in Japan sau China . Sunt bune de ceva ? Ballast`ul trebuie sa fie slim sau normal ? Intensitatea luminii 35w sau 55w ? Va rog sa ma indrumati catre un produs . Eventual si cei care detin sa posteze si sa isi spuna parerile . Va multumesc pt viitoarele raspunsuri
alea japan sau china nu's foarte stralucite! iti recomand unele nemtesti , se numesc: Welldone; intensitatea luminii sa fie de 55w iar luminozitatea de preferat intre 6500 si 8000 k. daca doresti un asemenea kit iti pot oferi, te astept cu un semn pe privat! ofer si garantie > > > www.angel-eyes.ro

Last edited by dolb; 11-04-08 at 12:02.
dolb is offline   Reply With Quote
Old 11-04-08, 12:01   #11
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by HaRdHouse View Post
am vazut o groaza de modele ,cu diferite nume ciudate sau mai putin ciudate.. majoritatea sunt made in Japonia sau China . Dar pe langa astea sunt si cele Philips , Siemens , Bosch ... dar am inteles ca sunt fake`uri
corect, FAKE!
dolb is offline   Reply With Quote
Old 11-04-08, 21:56   #12
HaRdHouse
Skoda Driver

Stage 5

HaRdHouse's Avatar

Member of:
[SKODA]

ms mult de rasp dolb . o sa ma hotarasc si va anunt