Salutari! In sfarşit am reusit sa-mi schimb toate luminitele din masina. Arata superb. Bordul si climatronicul cu partea de audio am facut-o albastra cu rosu ca la passat iar celelalte lumini (comutator lumini, butoane ridicat geamuri, reglat oglinzi) toate pe albastru. Arata super si toata treaba mi-am facut-o singur.
vreau sa stiu si eu cat mar costa un schimbat iluminat bord ....
si cat costa un led dinala ca uni imi zic ca 6,5 RON alti 5 RON nu stiu ....
si cate leduri ar intra ?
Nu am clima
Bine ai venit printre noi Romeo2007. Vezi ca in sectiunea skoda tuning a mai fost dezbatuta aceasta problema si am pus acolo preturi referitoare la aceasta problema. Eu mai ajung prin Valcea si poate o sa ne vedem odata. Stima!
ma ajuta si pe mine cineva cu luminile din bord?eu sunt mai greu de cap,chiar am nevoide de ajutor.Sper sa nu-mi iau "pumni" de la vreun moderator.o sa-mi las ID de mess in cazu in care vrea cineva sa-mi explice si mie cum sa schimb becurile din bord(Snoop_cs1@yahoo.com)
Ajutati-ma fratilooorrrr ca nu mai suport verdele ala urat(masina e O2)
mi am terminat si eu saptamana trecuta de schimbat luminile din bord la skoda fabia.cam asa arata
Le-ai facut singur sau te-a ajutat cineva?Vreau sa fac si eu treaba asta dar momentan nu prea am timp de incercari ca,sincer,habar nu am nici cum sa schimb un led.Cand o sa ma apuc de treaba poate ma ajuti cu niste instructiuni
ledurile le am cumaparat de la un magazin de piese electronice ,ce e drept nu prea tine asa ceva dar ma cunosc cu domnul de acolo si mia facut el comanda eu platind doar leduri,de schimbat le am schimbat singur fara prea multe probleme putina chinuiala si restul satisfactie in ceea c priveste bordul in schimb la celelalte leduri din masina cred ca a fost putin mai dificil dar mi a iesit si acolo