Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SKODA > Zona tehnica Skoda

Zona tehnica Skoda Zona tehnica, secrete, tips&tricks Skoda

Reply

Thread Tools
Old 02-09-14, 18:24   #1
ovidiu24

Stock

Default probleme turatie,accelerare skoda octavia

Salut,am o skoda octavia 2003 motor 1.9 tdi 110 cai si imi da ceva probleme,cand merg in rampa in viteza a treia nu se tureaza mai mult de 3000 si abia mai trage,dupa la coborare se tureaza normal si se duce pana la 120 intr-a patra si de aici nu mai urca,daca opresc motorul in mers la 120 isi revine pt moment dupa re-apare problema,daca ma poate ajuta cineva ??? va multumesc!
ovidiu24 is offline   Reply With Quote
Old 04-05-15, 20:26   #2
Neoruon

Stage 3

Neoruon's Avatar

Default Re: probleme turatie,accelerare skoda octavia

Salutare. Eu am avut aceeasi problema acum 3 zile. Aveam martorul de check engine aprins. I-am facut test si imi dadea eroare pe EGR.
Egr-ul in curatasem acum cateva luni si era curat, dupaia am desfacut supapa care este prinsa pe egr cu alea doua suruburi si i-am verificat membrana daca este sparta. Nu era. Cand am montat supapa la loc era un furtun de la vacuum scos care pleaca din egr. Furtunele fiind imbatranite crapa. Si acum caut sa le schimb si eu.

Verifica prima oara furtunele sa nu fie unu scos. Asta este solutia cea mai ieftina si cea mai simpla. Urmatoarea este supapa dupa egr sau cel mai rau caz egr ul.
Bafta!!!
Neoruon is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -