Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SKODA > Zona tehnica Skoda

Zona tehnica Skoda Zona tehnica, secrete, tips&tricks Skoda

Reply

Thread Tools
Old 05-06-14, 23:22   #1
ionutic

Stock

Default problema la injectoare!?

Sunt posesor al unei Skoda Fabia 1.6 tdi 75cp 2011. De curând aveam o problema cu accelerația. Îmi scapă uneori la turatii mari. Un prieten s a oferit sa mi curate injectoarele spunând ca aceasta e problema. Am avut încredere și mi le a desfăcut(nu total, doar partea de deasupra a injectoarelor)...le a curățat doar cu compresorul și le a montat la loc. Țin sa precizez ca totul s a petrecut în afara unui service. După montaj au apărut problemele. La relanti înainte stătea la 800 rpm, cu un consum de 0.5-0.7 /h, acum când o accelerez puțin și o las scad pana la 600 si apoi "tremurând" își revine la 800. Când plec de pe loc îmi huruie foarte mult pana ajunge la peste 2000 rpm. Asa in fiecare treapta doar când accelerez. Pe liber sau atunci când nu accelerez se simte normal. Consumul e aproape dublu fata de cum era.
Apoi am dus masina la un service ce se ocupa cu injectoarele. Mi le a scos toate, le-a curățat(unul era infundat), le a reglat și le-a montat la loc. Dar continui sa am aceeași problema. Țin sa precizez ca nu pot circula în condițiile în care e acum. Pompistul(dacă pot zice asa) zică ca va proba sa schimbe la 2 din injectoare garnitura hexagonala ce se afla lângă ventilul electromagnetic ca este puțin sgariat, la fel și partea injectoruluide deasupra garniturii...
Va scriu pentru ca l am văzut puțin nedumerit și poate cineva a mai făcut aceeași prostie ce am făcut-o eu. Țin sa precizez ca n am nici o legătură cu mecanica.... Totuși sper ca m am făcut înțeles.
ionutic is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -