Salut, dupa cum scrie si in titlu doresc sa imi achizitionez un w220. Am gasit deja unul, masina unui prieten de familie deci nu ar fi problema de incredere.
Masina are kit amg 2004 - 244 cp. La exterior masina arata bine, mici probleme optice, tevi de esapament amg, jante amg, facelift.
La interior sunt ceva probleme, am observat ca lumina bordului se stinge si se aprinde dar mai mult e stinsa(cat ma costa reparatia?), navigatia nu functioneaza deloc(poate fi de la mufe sau mai mult ca sigur stricata?), magazia de cduri si amplificatorul bose nu sunt conectate, au incercat sa puna ceva magazie digitala, au esuat si nu au mai conectat inapoi piesele. In rest masina zboara, schimba vitezele perfect, nu are sunete ciudate, airmaticul ridica si coboara perfect, celelalte dotari ale masinii functioneaza perfect. Adaug kilometrii 268000 reali.
As dori detalii despre costurile de intretinere, fiabilitate, costurile reparatilor de interior, pot sa mufez singur magazia si amplificatorul? Etc. Multumesc in avans.