Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > MERCEDES > Alte discutii Mercedes

Reply

Thread Tools
Old 17-01-14, 21:05   #1
vyperr3chynu

Stock

Default Intrebare

Va salut pe toti posesorii de mercedes-uri.Sper sa ma pute-ti ajuta si pe mine in rezolvarea unui mister cu privire la taxa auto de inmatriculare.pt ca am intrat pe diferite site-uri asa zise de specialitate in calculul taxei de inmatriculare si pt aceeasi masina si mai exact un mercedes-benz 190D an 1992 cilindree 1996cmc am primit mai multe raspunsuri nici unul in concordanta cu celalalt cu diferente mari de preturi de la unul la altul tin sa precizez ca nu locuiesc in Romania si nici nu am cunostinte care sa ma ajute sa imi formez o viziune mai exacta asa ca mam gandit ca poate e cineva in masura sa ma lamureasca.Va multumesc!
vyperr3chynu is offline   Reply With Quote
Old 18-01-14, 14:17   #2
Buzzy21

Stage 3

Default Re: Intrebare

Salut! Chiar acuma la sfarsitul anului am fost si m'am interesat eu pentru aceeasi motorizare dar pt un w124. Am fost si am calculat taxa chiar la RAR si a iesit undeva la 1400 - 1500 de euro. Am renuntat la idee si mi'am luat altceva pe benzina taxa fiind jumate din cat e la diesel.
Buzzy21 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -