10-01-11, 01:09
|
|
Stage 1
|
SMART
de smart fortwo poate da cineva ceva informatii despre consum(adevaratul consum), am auzit ca ar avea suspensie sport, si cum e cu motoarele alea care cica la 100k trebuie schimbate???
as vrea sa stiu daca se poate pune pe ele niste roti mai late , op si cel mai important cat spatiu e in ele? ca eu sunt destul de maricel :">, incape un om de 1.95?
|
|
|
19-02-11, 19:15
|
|
Mercedes Driver
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [DACIA] [MERCEDES] [4Wheels]
|
Re: SMART
Quote:
Originally Posted by illie_alex
de smart fortwo poate da cineva ceva informatii despre consum(adevaratul consum), am auzit ca ar avea suspensie sport, si cum e cu motoarele alea care cica la 100k trebuie schimbate???
as vrea sa stiu daca se poate pune pe ele niste roti mai late , op si cel mai important cat spatiu e in ele? ca eu sunt destul de maricel :">, incape un om de 1.95?
|
motoarele sunt foarte bune si duc mult...pana la urma e facut de merc
la smartu 42 consumu e de vreo 3.5 in afara si 4 si umpic in oras(la motoarele diesel)
suspensie sport nu exista la masinile de fabrica cu exceptia modelelor sport...gen amg, m, rs, etc.
roti poti pune cat de late si presupun ca te referi la antrax...nu il stiu sigur dar acel antrax cu 3 prezoane e numai la smart....
si ai sa razi dar intreriorul este extrem de spatios si poti face si ceva cumparaturi....
|
|
|
01-11-11, 09:20
|
|
Stock
|
Salut,
Eu am un smart 450 din '99, l-am achizitionat de 6 luni, l-am pus la punct si sunt foarte multumit de el. Suspensia nu e sport e foarte dura deoarece il ajuta sa stea cu rotitele pe drum (fiind foarte micut saracu), de greu e destul de greu dupa mine ~800 kg, nu e instabil e chiar destul de comod. Cat despre spatiu, o sa i o surpriza eu am 1.88 cm si 98 de kg si incap fara sa imi scot mana pe geam sau prin plafon. am uitat motorul este de 600 cmc pe benzina, consumul derizoriu, ma crezi ca habar nu am cat consuma, cam 50 de RON la 2 saptamani (ziua acasa servici prin cluj si seara plimbarica o ora cu sotia prin oras, exersam). Mai greu e cu service-ul pana gasesti unu sa stie SMART. E destul de invers fata de masinile comune. am 127000 km motorul trage fara probleme mananca ulei aprox 400 g de la un schimb la altul.
Bafta multa
|
|
|
04-06-12, 23:50
|
|
Stage 2
|
zvonul ca motoarele nu tin se refera ca cel benzina,nu e facut de MB.Motorul cdi e facut de MB,si personal il consider ok.Masinile sunt rigide rau,altfel spus fara ESP se rasturnau pe capete..Consumurile sunt mici,dar la consumuri apropiate ai si masini mai spatioase si nu numai,ca alternativa.Cica pe zapada se comporta onorabil,eventual si cu lanturi...Pe mine ma atragea pentru sotie,dar repet,cu o diferenta de 1 litru de diesel la 100 km,sunt variante de masini normale,nu brichete gen Smart.
|
|
|
15-06-12, 23:25
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Ujio
zvonul ca motoarele nu tin se refera ca cel benzina,nu e facut de MB.Motorul cdi e facut de MB,si personal il consider ok.Masinile sunt rigide rau,altfel spus fara ESP se rasturnau pe capete..Consumurile sunt mici,dar la consumuri apropiate ai si masini mai spatioase si nu numai,ca alternativa.Cica pe zapada se comporta onorabil,eventual si cu lanturi...Pe mine ma atragea pentru sotie,dar repet,cu o diferenta de 1 litru de diesel la 100 km,sunt variante de masini normale,nu brichete gen Smart.
|
O completare-rectificare-primele motoare benzina sunt Mb,DAR SUNT JALNICE,APOI ACTUALELE MOTOARE BENZINA NU LE MAI FACE mb...
|
|
|
|
|