Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > MERCEDES > Alte discutii Mercedes

Reply

Thread Tools
Old 24-01-10, 10:36   #1
Myrcea

Stage 1

Default Problema mica

Salut.As avea si eu nevoie de un sfat de la voi.Doresc sa achizitionez un W124 CE300.Masina e inmatriculata pe Italia si cine o are acum merge cu ea cu procura si are toate actele.Ideea e ca eu vreau sa ii pun un motor mai mic tot benzinar si as vrea sa stiu unde se pot face schimbari de motoare in Romania in primul rand.As mai dori sa stiu daca pot face schimbarea si in acte fara sa ma duc in Italia,mai ales ca nu stiu cine e propietarul de drept,sau poate nu e obligatoriu sa schimb si datele?
Myrcea is offline   Reply With Quote
Old 01-02-10, 14:10   #2
amg_0001

Stage 3

amg_0001's Avatar

Default Re: Problema mica

Quote:
Originally Posted by Myrcea View Post
Salut.As avea si eu nevoie de un sfat de la voi.Doresc sa achizitionez un W124 CE300.Masina e inmatriculata pe Italia si cine o are acum merge cu ea cu procura si are toate actele.Ideea e ca eu vreau sa ii pun un motor mai mic tot benzinar si as vrea sa stiu unde se pot face schimbari de motoare in Romania in primul rand.As mai dori sa stiu daca pot face schimbarea si in acte fara sa ma duc in Italia,mai ales ca nu stiu cine e propietarul de drept,sau poate nu e obligatoriu sa schimb si datele?
Salut Myrcea De ce trebuie un car de complicatii? Cauta o masina cu motorul dorit , si o achizitionezi . Scapi de costuri , schimb motor, alergaturi cu acte , deoarece in rominia este cam prea multa birocratie inutila , cind este vorba de asemenea cazuri. Bafta cu achizitionarea masini dorite. o zi buna in continuare.
amg_0001 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -