Salut am un merceds w211 classe E 220CDI de cateva zile mia aparut in bord eroarea cu rosus SRS sta aprinsa ,mam uitat sub scaunu din dreapta siam vazut niste fire si o mufa galbena mama/tata care intra una in alta numa ca la cap de mufa sunt roase firele probabil au fost prinse sub scaun si rupte la miscarile scaunului inainte-inapoi...e greu sa refac mufa pt ca distanta rupta nu imi permite sa le refac eu nam spatiu su ma gandeam daca le pun direct culoare la culoare ? fara mufa are ceva ? pt c nu vad nici o siguranta sau termostat care sa transforme curentu sau sal redirectioneze ... iar a 2 buba e cand bag cheia e esp non diponibile ...sa scot borna de la baterie ? sau isi revine dupa cativa km ? mam uitat in spate la sigurante una cate una si in fata stanga bord si nimic arsa...Ma indoiesc sa ma duc in reprezentante mercedes benz din cate citesc ca multi a 2 zi au la loc erorile si mai te ustura si la banii ...Somebody can help me cool2:
Luminia din plafoniera spate nu mai functioneaza dar becurile sunt ok leam probat...in portbagaj nu am lumina nu se aprinde nimic...si nici sertaru und etrebuia sa fie magazia cd nu se mai deschide de cand am deconectat radio care nu mai mergea...Ma poate ajuta cineva cu ceva idei sau sfaturi ?? ultima buba
vitezometru a rams la 0 de ceva vreme nu mai urca