Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > MERCEDES > Zona tehnica Mercedes

Zona tehnica Mercedes Zona tehnica, secrete, tips&tricks Mercedes

Reply

Thread Tools
Old 24-04-07, 01:19   #1
Cipa

Stage 3

Cipa's Avatar

Default Am si eu o problema cu c classu` :(

Daca ma poate ajuta va rog... am un c class din 1995 220 diesel si am o problema cu el, atunci cand masina e subturata, adik sub 2000 rot/min si apas mai tare pe acceleratie imi da in nas !!! asta se intampla doar in treptele 3,4,5 ale cutiei de viteze si nu inteleg de ce? sa fie de vina pompa de injectie? Si nici nu prea se infige dupa 120, adica creste greu viteza. Daca are careva vre`o idee sa ma lamureasca si pe mine?! Va multumesc!
Old 25-04-07, 10:59   #2
andr3y-TAM

Stage 5

Member of:
[Crazy Drivers]
Default Re: Am si eu o problema cu c classu` :(

iti da in nas adica moare si se franeaza brusc de dai cu capu de volan? eu am patit asa cu c200 din 2002 si erau de vina garniturile de la injectoare...
Old 25-04-07, 11:12   #3
Cipa

Stage 3

Cipa's Avatar

Nici chiar asa... Da` o sa incerc sa verific si garniturile alea, merci !!! Mi`a mai zis cineva ca s`ar putea sa fie de la debitmetru !
Cipa is offline   Reply With Quote
Old 25-04-07, 18:21   #4
andr3y-TAM

Stage 5

Member of:
[Crazy Drivers]

dap, si debitmetru poate sa fie o problema... am auzit cazuri nu la mert, dar am auzit cazuri cand masina nu mai tragea
andr3y-TAM is offline   Reply With Quote
Old 10-10-07, 10:55   #5
ulyse

Stage 5

ulyse's Avatar

bah frate pune masina pe tester sa nu fie de la turbina
schimba filtrele motorina de aer
ulyse is offline   Reply With Quote
Old 28-03-08, 20:11   #6
amg_0001

Stage 3

amg_0001's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cipa View Post
Daca ma poate ajuta va rog... am un c class din 1995 220 diesel si am o problema cu el, atunci cand masina e subturata, adik sub 2000 rot/min si apas mai tare pe acceleratie imi da in nas !!! asta se intampla doar in treptele 3,4,5 ale cutiei de viteze si nu inteleg de ce? sa fie de vina pompa de injectie? Si nici nu prea se infige dupa 120, adica creste greu viteza. Daca are careva vre`o idee sa ma lamureasca si pe mine?! Va multumesc!
Poate trage aer fals in sistemul de motorina .sau poate sa fie si injectoarele infundate . Motorina de proasta calitate le cam infunda si nu mai au debitul necesar . Dute la un mecanic bun ca sa o incerce el si sasi dea o parere . Sint multi factori care pot contribui la aceleasi simtome care le are masina ta
amg_0001 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -