De curand am achizitionat un Mercedes CLK 200 Kompressor, 2006. Inainte sa dau banul pe ea am dus-o la Autoklass si a fost supusa la toate testele. Ei mi-au zis ca-mi trebuie 2 bucsi bratz anterior + 2 bucsi bratz posterior + amortizor fatza stanga(mi-au zis ca e curs... si am ramas surprins ca mersesem cu ea inainte si nu am simtit nimic)... asta in afara de.. "un proiector ciobit...trebuie schimbat... 6 milioane
" .. Va dati seama ca n-o sa dau atat pt un proiector care are toate sansele sa se sparga iar la ce drumuri avem. Am cumparat masina cu gandul ca voi baga si banii astia in ea. Am mers pe toate drumurile posibile dar nu se aude niciun zgomot, se tine foarte bine. Eu nu contest ca nu or fi probleme la ce mi-au zis cei de la Mercedes.. dar da-ti-mi voi un sfat.. Sa le schimb acum? Sa le mai las?
P.S. Amortizorele se schimba numai in pereche? Cel care mi-a facut testul la Mercedes mi-a zis ca pot sa-l schimb doar pe cel curs.... Dar toata lumea imi spune ca doar in pereche.. Eu ce sa mai cred?
Astept pareri. Multumesc!