Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > MERCEDES > Zona tehnica Mercedes

Zona tehnica Mercedes Zona tehnica, secrete, tips&tricks Mercedes

Reply

Thread Tools
Old 22-01-09, 21:10   #1
adisoruc
Seat Driver

Stage 5

adisoruc's Avatar

Member of:
[SEAT]
Default Comutator faza scurta?

Azi seara am observat un fenom straniu. nu mai merge faza scurta pe nici un far. merge in rest tot, faza lunga, faruri de ceata, semnalizare tot. in prima faza am crezut ca e ceva cu becul, functioneaza pe alta masina, dupa aia sigurantele, care si ele functioneaza... ma puteti ajuta cumva sa imi spuneti ce are?

Multumesc

PS e un w124 din 95.
Old 23-01-09, 10:56   #2
amg_0001

Stage 3

amg_0001's Avatar

Default Re: Comutator faza scurta?

Quote:
Originally Posted by adisoruc View Post
Azi seara am observat un fenom straniu. nu mai merge faza scurta pe nici un far. merge in rest tot, faza lunga, faruri de ceata, semnalizare tot. in prima faza am crezut ca e ceva cu becul, functioneaza pe alta masina, dupa aia sigurantele, care si ele functioneaza... ma puteti ajuta cumva sa imi spuneti ce are?

Multumesc

PS e un w124 din 95.
Salut adi Parerea mea este sa controlezi si releul , poate este stricat, sau ai o intrerupere de masa undeva. Cam astea sint primele incercari ,de a remedia o asemenea problema .Releul este amplasat ,in cutia care se afla in spatele tabloului de sigurante . Spor la treaba , si sa speram ca vei reusi sa remediezi problema ,cu costuri cit mai mici.
amg_0001 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -