Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > CITROEN > Zona tehnica Citroen

Zona tehnica Citroen Zona tehnica, secrete, tips&tricks Citroen

Reply

Thread Tools
Old 22-04-12, 00:07   #1
Neculaica Gabriel

Stock

Thumbs up tubulatura hidraulica citroen bx

Salut!
As dori sa aflu si eu unde pot gasi tevushtile si piesele de imbinare pentru instalatia hidraulica la citronelul meu, inclusiv furtunele de retur. Din cate am vazut eu pe sub masina tevile de inalta presiune sunt din fier (otel) iar cele de pe retur din cauciuc. Am observat ca presiunea din amortizoarele spate scade prima si foarte repede (1 minut) si nu stiu ce sa-i fac. In plus de asta tzacane de zici ca-i masina...de cusut si anume de vreo 2-3 ori pe secunda. De pierdut ulei nu pierde pe nicaieri caci revine tot in rezervorashul ala verde dar ce sa-i fac sa nu mai tzacane?
Daca nu voi gasi pana la urma cred ca ma voi apuca singur sa refac toata instalatia. Acum intrebarea mea este: cum "anti-sugrum" tevile la capat ca sa le fac gulerashul ala...?
Neculaica Gabriel is offline   Reply With Quote
Old 08-05-12, 23:49   #2
neghinita87

Stage 2

Default Re: tubulatura hidraulica citroen bx

salutare, tevile sunt din fier, se pot face din cupru, dar de facut bulbul ala in capat exista o ustensila speciala care costa in jur de 800 de lei , sau exista pe forum clubcitroen.ro cum sa iti confectionezi singur dar nu stiu cat de sigura este.
-daca tacanae des inseamna ca pompa de frana nu tine presiune si fasaie.sau sfera centrala sparta.
neghinita87 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -