Deci sa revenim... Am reusit sa fac ceva cu motorul ... adica sa il schimb pentru ca din pacate era mult prea uzat si trebuia sa inlocuiec multe piese care le gaseam ft greu si mie imi trebuia masina...Acuma am pus un motor de 1,9 D care are aproape 130 mii km... sunt multumit de el si merge ft bine toarce ca pe vremea cand era masina nouta, de curand i-am schimbat si filtru de aer deoarece avea acea cutie de plastic mare care imi ocupa ft mult spatiu si aglomera motorul... Am pus un filtru sport + galeria aferenta. Nu pot sa zic ca se cunoaste vreo schimbare dar parca o idee trage mai bine in turatii mici, k putere nu pot sa imi dau cu parerea ... am facut o liniuta cu un hiundai Accent ultimul model cu motorul de 90 Cp si am pierdut din pacat startul (greseala mea au patinat pana intr-a 2 rotile:P) dar apoi am observat ca incet incet il ajung din urma... acuma ma indoiesc ca am eu 90 CP ,de mentionat este ca motorul este din 1992 ce stiti despre motoarele acestea ?cati cp au si daca au fost fiabile...
O alta intrebare este daca pot sa imi tai aripile pe spate si sa le umflu putin daca se pricepe careva ....? ca sa pot pune cauciucuri mai groase... am vazut ceva pe net dar nu stiu cine poate reproduce...si cam ce jante merg pe astfel de masini. Multumesc anticipat