Comunitatea globala 4TuningAici ne cunoastem mai bine, aici ne certam daca e cazul, aici ne impacam si tot aici aflam unde ne intalnim. Cel mai potrivit loc in care poti sa iti faci intrarea pe forum
( marpha topicu )... kitana .. eu nu am votat nimic ... cred ca esti o tipa de treaba ... totusi nu te gandi ca avem ceva cu tine dar stilul asta de cartier, mie, (cel putin) nu-mi spune nimic ...
mdeah alexius tu dicolo imi faci tu cunoshtintza cu ei sji parca vad ca daka ma intalnesc cu tine pe strada nici nu ma mai cunoshti :P:P:P:P:P
loooooool sigur te cunosc mah ... si dak nu te cunosc(sau ma fac k nu te cunosc ) sigur incepi sa urlii la mine sau sa ma injuri k nu te bag in zeama :P :P :P :P
aham va multzumesc la totzi pt topik... sji ca atzi fost sji suntetzi super baietzi... dar cred ca e cazu` sa inchidetzi acest topik sa uitatzi de teodora (kitana) sa uitatzi ca am trecut pe aici ... poate o sa credetzi ca sunt copilari... ei bine nu sunt... din moment ce am plecat nu mai ma intorc... va pupik dulceeeeee cat pot eu de dulce pe totzi... gabi... NU UITA NICIODATA CE`AI FACUT papa !!!
apropo cine mai vrea sa vb cu mine (daka mai vrea careva ) ma gasitzi pe mirc am nikul : K|TaNa-- sau daka vretzi putetzi sa trimitetzi mail la : [email protected] o sa va raspund la mailuri sau pe mirc cu placere
nu hondare nu m`au durut degetele da m`au durut sentimentele care le`am avut la scrierea mesajului sji faptele care au fost care m`au determinat sa`l scriu... ee asta`i viatza dai din cur sji faci ca ratza )