DECI sa lamurim putin treaba:
1. eu sunt de acord cu Hondarul pe fata 4tuning ca doar aici ne facem veacul toti si pe spate nick-ul, fara nr de masina ca cine stie....mai bine fara, doar nickul
2. trebuie sa stabilim modelul si sa NE TZINEM DE EL, NU SA NE RAZGANDIM DUPA 2 ZILE ca nu se mai poate face nimic. in al doilea rand, o sa fie o varza cand ne vom intalni cu totii...unii cu 4tuning,,,unii cu legal racing....unii cu nr de la masina...varza..mai bine toti LA FEL ! e mai finut si mai elegant. si suntem si mai uniti asa.
3. Am sa merg vineri dupa amiaza sa discut pretul (in mare...pt 10-15 bucati...daca or fi mai multe, mai bine). Pana atunci nu pot ca am examen la fac. DAR, TREBUIE NEAPARAT PANA VINERI SA STIU EXACT CATE TRICOURI VREM, pt ca in functie de comanda (nr.) obtinem si o reducere. Mi se pare normal, nu??
In concluzie, intrebati-va prietenii (poate sunt unii care nu intra pe site dar care vin la intalniri) si haideti sa stabilim cumva cate tricouri facem. Nu vreau sa ramana oameni fara dar nici sa ramanem cu ele in plus, ca e pacat de bani.Propun ca vineri seara, sa zicem ora 21-22.00 sa ne vedem in nr cat mai mare in H sa discutam problema \"live\", sa va spun ce am vorbit cu firma si sa facem o lista cu cei interesati.
Mai e o problema: Nu vreau sa comand de exemplu 20 de tricouri si sa primesc banii pe 15, restul sa le platesc eu! Nu de alta, dar de banii astia fac un plin nu ? e corect ?
Deci va astept parerile. vineri 22.00 in H e bine ????
Sanatate !