Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > Comunitatea globala 4Tuning

Comunitatea globala 4Tuning Aici ne cunoastem mai bine, aici ne certam daca e cazul, aici ne impacam si tot aici aflam unde ne intalnim. Cel mai potrivit loc in care poti sa iti faci intrarea pe forum

Closed Thread

Thread Tools
Old 26-03-05, 00:49   #136
BlueEyes

Stage 5

BlueEyes's Avatar

gata am dat pm-urile
BlueEyes is offline  
Old 26-03-05, 00:51   #137
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

Gata...gata....eu v`am zis..mai bine o conferintza ca la carte pe YM...la o ora stabilita...un moderator acolo.... si vorbim asa deschis care si cum......dar....nah!
Singurelu is offline  
Old 26-03-05, 00:55   #138
BlueEyes

Stage 5

BlueEyes's Avatar

singurelu` deocamdata tu esti participant la mister ... va fi in juriu o persoana care se va asigura de corectitudinea voturilor ...ma abtin de la alte comentarii
BlueEyes is offline  
Old 26-03-05, 01:03   #139
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Bravo BlueEyes
RoSonic is offline  
Old 26-03-05, 01:13   #140
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

Stii Blu,la un moment data devine stresanta chestia asta...Si cum a zis cineva mai sus...8-9 pagini! Crede`ma ca a inceput sa ma streseze chestia asta!

Din cauza asta am devenit asa mai rautacios,cu toate ca nu`s genu...sorry guys....and girls....dar e stresant!.....Prea multa ... nu stiu ce sa`i zic......cum sa`i zic!....sorry..dar e prima data cand ma streseaza o chestie de genu.....

SUNT STRESAT MAI MULT CA SIGUR.........!!!!!!!!!!!!!Cred ca am nev de ceva......................NOAPTE BUNA.................!!!!
Singurelu is offline  
Old 26-03-05, 01:19   #141
BlueEyes

Stage 5

BlueEyes's Avatar

Singurelu` iute ce e ....in primul rand imi pare rau k esti stresat dar nimeni nu e de vina ... mai bine hai sa lasam comentariile pentru dupa concurs ...eu in prima instanta am postat aiurea pe aici dar apoi mi-am luat rolul in serios ....nu am chef sa intru in discutii ptr k deaocamdata eu sunt in juriu iar tu esti concurent iar orice discutie intre juriu si concurent ar putea fi interpretata ...soo .... better after si apropo ... tu ii vezi pe ceilalti concurenti stresati ??
Old 26-03-05, 01:44   #142
Cipin-KUS

Stage 5

Cipin-KUS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[Opel]
[DAEWOO]
[Old School Cars]
[LANCIA]
Default ...

da concurez si eu.....eu nu este om?...

Prenume:Ciprian

Varsta:19

Greutate:71

Inaltime:175

Hobby`uri: M-am nascut obosit....deci hobby'ul meu : dormitul.......pentru a ma odihni...

Pozele sunt cum sunt....dar mai vreau un tatuaj....fetele care ma voteaza vor avea oazia de a-mi vedea tatuajul....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	sambata_13_martie_0022_186.jpg
Views:	38
Size:	20.2 KB
ID:	22032   Click image for larger version

Name:	picture_036_114.jpg
Views:	37
Size:	996.2 KB
ID:	22033   Click image for larger version

Name:	phto0010_306.jpg
Views:	37
Size:	186.0 KB
ID:	22034  

Cipin-KUS is offline  
Old 26-03-05, 01:51   #143
BlueEyes

Stage 5

BlueEyes's Avatar

Cipin-KUS
este un picutz cam tarziu dar am sa ma consult cu fetele deocamdata eu astept pm-urile lor ....din partea mea ...la cati mai multi :P
BlueEyes is offline  
Old 26-03-05, 01:54   #144
Cipin-KUS

Stage 5

Cipin-KUS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[Opel]
[DAEWOO]
[Old School Cars]
[LANCIA]
Default ....

ei poate face-ti si voi o exceptie ....la asa un baiat dragut...
Cipin-KUS is offline  
Old 26-03-05, 03:05   #145
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

Totusi...a fost vorba de ceva....dar in fine fie...inca un concurent..................

Blue..asa`s eu.....STRESAT.....nu stiu de ce..dar asa sunt eu stresat...E ceva...al dracului,pot zice.Am fost cu ideea am vrut ceva fain sa iasa,mi s`a sters un post care sigur era bun,am vrut initial doar 5...apoi 10...acuma vad...nu mai stiu catzi!..Uite asa....ajungi la....Stress...poate ar trebui sa ma retrag si sa intr`un juriu....si ..

AR FI BINE SA NU DATZI NUMAI NOTE PE LOOK EXT,AR TREBUI SA STIM MAI MULTE DESPRE \"BESTE MALE ON 4 TUNING\"...SA TZINEM CONT DE FIECARE PARTICICA A FIECARUIA,DE INTERIOR DE EXTERIOR.........TOTUSI E CEL MAI TARE SITE SI CEL MAI TARE FORUM DIN TZARA NU?AR TREBUI OLEAK....TOTUSI................

PAREREA MEA..PAREREREA MEA.........!!!!!!!!!!!!!

DECI EU AS ZICE...FETELEEEEEEEEEEEEE..... LUATZI 10 OAMENI...CATALOGATZII FIECARE CUM VRETZI....FIECARE CONCURENT SA SE DESCRIE CALUMEA..NU BLA BLA BLA.....SI APOI SA FIE PURICAT DE VOI PE FATZA SI PE SPATE.VA DAM TIMP,2-3 SAPT MAXIM SI APOI SA POSTATZI FIECARE DIN VOI ..... PAREREA...DUPA CARE NOTELE,DE LA 1 LA 10........SI SA SE FACA ADUNAREA SI VEDEM \"BEST MALE ON 4 TUNING\"...SI SA`SI PRIMEASCA PREMIUL DE LA GRATZIAN!
:P eu intru in aia 1o...................................!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Singurelu is offline  
Old 26-03-05, 03:16   #146
Cipin-KUS

Stage 5

Cipin-KUS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[Opel]
[DAEWOO]
[Old School Cars]
[LANCIA]
Default ...

Singurel...sunt de acord cu tine in toate privintele cu exceptia limitarii numarului de concurenti....toti avem sanse egale nu?....cu cati mai multi cu atat concurenta mai mare...cu atat mai interesant concursul....R3SP3CT!
Cipin-KUS is offline  
Old 26-03-05, 09:02   #147
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

mdeah.........dar inscrierea a fost..dar nah ....Hai Romania.... ) sa zicem........se accepta :P!
Singurelu is offline  
Old 26-03-05, 11:53   #148
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Singurelu\"

AR FI BINE SA NU DATZI NUMAI NOTE PE LOOK EXT,AR TREBUI SA STIM MAI MULTE DESPRE \"BESTE MALE ON 4 TUNING\"...SA TZINEM CONT DE FIECARE PARTICICA A FIECARUIA,DE INTERIOR DE EXTERIOR.........TOTUSI E CEL MAI TARE SITE SI CEL MAI TARE FORUM DIN TZARA NU?AR TREBUI OLEAK....TOTUSI................
Pai in afara de look, de ce s-ar mai putea tine cont cand vezi o poza? ... sau vrei sa punem poze cand hraneam animale sa ne aratam bunatatea si eventual carnetul de note de la facultate... sa vada fetele ca suntem si destepti?

VW Vento VR6 2800cc - First Love
BMW E46 - Almost ready
B|shOp-VR6 is offline  
Old 26-03-05, 11:56   #149
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Si eventual sa facem un discurs despre pacea mondiala
RoSonic is offline  
Old 26-03-05, 12:15   #150
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

Sau mai bine nu mai umpletzi pagina aiurea...ce`am zis eu...ce atzi inteles voi...pana mea...in fine fie..ramanetzi la ideile voastre..eu la ale mele..nu sunt decat un concurent..... .....si cel care a fost cu ideea...eu doar am propus.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!si voi gata cu gura pe mine...trebuia sa ma astept!!!!
Singurelu is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -