Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > Comunitatea globala 4Tuning

Comunitatea globala 4Tuning Aici ne cunoastem mai bine, aici ne certam daca e cazul, aici ne impacam si tot aici aflam unde ne intalnim. Cel mai potrivit loc in care poti sa iti faci intrarea pe forum

Reply

Thread Tools
Old 16-06-12, 15:30   #1
sorin0703

Stage 1

Default NEED HELP-ACCIDENT AUTO

am mare nevoie de ajutorul cuiva care locuieste sau lucreaza in zona blv Eroilor sanitari colt cu Carol Davila si are camere de supraveghere,ieri dimineata am virat dupa eroilor sanitari stanga pe carol davila si era un individ cu o masina stationata ,am oprit in spatele lui sa vad ce are de gand si cand colo omu baga marsarsier si blana,m-am certat cu omu ,si acum nu mai imi razpunde la tel,el zicandu-mi ca daca vrea el poate sa o dea ca de fapt eu l-as fi lovit pe el,in spate,erau niste muncitori in zona,dar bineinteles ca oamenii au dat-o ca nu se baga martori ca ii car pe la politie si nu au ei timp de asa ceva si as fi avut nevoie de o inregistrare video din care sa reiasa ca el a dat in spate,va rog am mare nevoie de ajutor,evenimentul s-a intamplat vineri 15-06-2012 dimineata pe la ora 8:00

Last edited by sorin0703; 16-06-12 at 15:39.
sorin0703 is offline   Reply With Quote
Old 17-06-12, 18:29   #2
sorin0703

Stage 1

Default Re: NEED HELP-ACCIDENT AUTO

se poate inchide s-a rezolvat,mersi
sorin0703 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -