Comunitatea globala 4TuningAici ne cunoastem mai bine, aici ne certam daca e cazul, aici ne impacam si tot aici aflam unde ne intalnim. Cel mai potrivit loc in care poti sa iti faci intrarea pe forum
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re: Pe ce parte puneti stickerul 4tuning?
Quote:
Originally Posted by Bmw_Rulllzzz
ieri am patit o faza super tare, eu am lipit sticker-ul pe luneta in mijloc jos. vine dupa mine masina de politie, imi face semn cu girofarul sa opresc. trag pe dreapta si cobor din masina, vine politaiul la mine si imi zice: "te-am oprit sa te intreb de unde ai abtibildul de pe luneta si sa-mi dai si mie unul daca mai ai te rog frumos" politaiul are cam 25 de ani si are o calibra in proces de modificare
am mai dat pe aici prin onesti la cativa stickere, si i-a oprit pe aia si la fel le-a facut si lor. toti i-au spus la fel, sa ma opreasca pe mine ca de la mine au. aici orasul fiind micutz se cam cunosc masinile
treaba asa .... da cica la oneshti acolo e si multe fete frumoase
super tare faza. credeam ca te-a orpit sa il dai jos ca itzi otureaza vizibilitatea in spate ca lai pus e mijloc. pe mine m-a pus sadau jos un stiker care il aveam pe lunetea. adevara ca nu prea mai vedeam bine in spate dar ma uitam in oglinzile latereale si era ok. si ma lus sa il ldau jos acolo langa el
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [NoSpeedLimit Romania Club]
Re: Pe ce parte puneti stickerul 4tuning?
Quote:
Originally Posted by mae
super tare faza. credeam ca te-a orpit sa il dai jos ca itzi otureaza vizibilitatea in spate ca lai pus e mijloc. pe mine m-a pus sadau jos un stiker care il aveam pe lunetea. adevara ca nu prea mai vedeam bine in spate dar ma uitam in oglinzile latereale si era ok. si ma lus sa il ldau jos acolo langa el
Frate da ce stiker aveai de nu mai vedeai in spate?????
am sa-ti raspund eu... motivul e k deja toata lumea il are, chit k are treaba cu tuningul sau nu. am mai scris o data aici, dar mi-a fost sters postul:
e deja prea trendy pt gustul meu