Comunitatea globala 4TuningAici ne cunoastem mai bine, aici ne certam daca e cazul, aici ne impacam si tot aici aflam unde ne intalnim. Cel mai potrivit loc in care poti sa iti faci intrarea pe forum
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Inferno Motorsport] [Echipa de sprijin] [4Rally]
Re: Bacalaureat 2010
hmm, am inteles ca oralul nu poti sa il pici ? ca sunt 3 calificative, mediu, avansat, si excelent, adica nu e calificativ cu care sa pici .. de cat sa te prezinti cel putin si iei mediu
__________________ There's a simple rule when buying a car. If it's been modified, especially lowered, walk away.
haide bai baieti succes la toata lumea ma duc si eu de acuma ... mi-am sunat cativa colegi care au dat si toti au luat calificativu experimentat sau ceva de genu' si numai 1 a luat avansat,succes incaodata
Am terminat si eu fisa 31 ,era ceva de I.L.Caragiale despre Mihai Eminescu nu mai tine minte exact cum se numea ....foarte greu, rezultatul nu il stiu dar sper sa iau "experimentat" .Bafta celor care dati maine