Comunitatea globala 4TuningAici ne cunoastem mai bine, aici ne certam daca e cazul, aici ne impacam si tot aici aflam unde ne intalnim. Cel mai potrivit loc in care poti sa iti faci intrarea pe forum
Daca mai e cineva din Spiru, anu I la drept id, sa imi spuna si mie cand ar trebui sa ne prezentam si noi pe acolo. Sau daca stie alticineva care invata pe acolo ....
Universitatea Politehnica Bucuresti - facultatea de inginerie mecanica si mecatronica - mecatronica si robotica
Off topic : am vazut multe masini cu stickerele de la 4tuning prin poli...baietzi..poate ne intalnim pe acolo...mai schimbam o vorba 2....(vreun curs ) (P.M)
Later edit : Vroiam la AR.........Poate ma transfer :-/
acum sunt la transporturi.. daca n-am invatat cand a trebuit sau daca nu imi dadea vaca aia 9 la romana oral
Universitatea Politehnica Bucuresti - facultatea de inginerie mecanica si mecatronica - mecatronica si robotica
Off topic : am vazut multe masini cu stickerele de la 4tuning prin poli...baietzi..poate ne intalnim pe acolo...mai schimbam o vorba 2....(vreun curs ) (P.M)
Later edit : Vroiam la AR.........Poate ma transfer :-/