Comunitatea globala 4TuningAici ne cunoastem mai bine, aici ne certam daca e cazul, aici ne impacam si tot aici aflam unde ne intalnim. Cel mai potrivit loc in care poti sa iti faci intrarea pe forum
Griffo - am o vorba "esti parter" adica esti la nivel jos...distrus...si "griff" in germana inseamna nivel 0,parter..si prietenii mi-au spus Griffo de mic ca aparuse melodia cu Griffo si Parazitii...si suna bine decat Griff
cand eram mic ma strigau cosmos (de la nume, Cosmin)... cineva a inteles gresit numele (vrand, nevrand) a zis hormo... si toti au inceput... hormon.... h0rm0n (cu zero, da mai bine !)
la mine darius vine de la un nume dintr-un film care mi-a placut....mcscotty e de la un desen animat iar dms e prescurtarea celor 2 nume DMS(darius mcScotty)....mai este un motiv:toti prietenii imi zic asa darius si din jocul nfs carbon...ei zic ca seman cu tipul steken deck zis darius
CUBANEZ84 anul nasterii si cubanez ca am culoarea mai inchisa si asa imi ziceau baietiii de pe la 7 ani si am ramas cu el deci toata lumea imi spune cubanez de aici vine si useru.....