| Comunitatea globala 4Tuning Aici ne cunoastem mai bine, aici ne certam daca e cazul, aici ne impacam si tot aici aflam unde ne intalnim. Cel mai potrivit loc in care poti sa iti faci intrarea pe forum |
24-12-05, 19:33
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Se rezolva. Asteptati detalii, va rog.
|
|
|
24-12-05, 19:53
|
|
|
Kamikaze Racing Team Member
 Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team] [Old School Cars] [4Rally] [Competitor CNCA]
|
Okey...sa nu uiti pe nimeni
|
|
|
31-01-06, 10:43
|
|
Stage 2
|
tricouri
SALUT!
Ma numesc Mihai Lazarescu.
Acum ca am tot misunat de vreo doi ani pe 4tuning ma gandesc ca nu mi-ar veni rau un tricou.
Gratian, de la tine am luat primul meu computer. Mai ti minte disputa pe tema cooler-ului acela de 30000lei? OK ai fost un tip de treaba. Si secretara era misto(adica imi placea mie)
A trecut multa vreme de atunci. Nu cred ca ma gandeam la 4tuning pe atunci. Da-mi un nr. de telefon sau un mail.
Mail-ul meu este:
[email protected]
|
|
|
27-02-06, 00:30
|
|
Presedinte SUN RACERS
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Sun Racers]
|
Care se intalneshte si cu mine intr-una din zilele astea p la romana sa-mi arate unde e sediul asta pt k vreau sa-mi mozolesc pe luneta un sticker d-asta k am auzit de la un tovarash k te tin toti in flashuri disperatzi pe la semafoare ...tot felu de nebuni!
|
|
|
27-02-06, 00:48
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"SUN\"
Care se intalneshte si cu mine intr-una din zilele astea p la romana sa-mi arate unde e sediul asta pt k vreau sa-mi mozolesc pe luneta un sticker d-asta k am auzit de la un tovarash k te tin toti in flashuri disperatzi pe la semafoare ...tot felu de nebuni! 
|
foarte tare, uite , sediul e la Unirii , nu glumesc , acolo gasesti stickere si cam tot ce vrei , in alta ordine de idei , cand vrei sa mergi acolo , cand ajungi acolo , imi dai un mesaj , sau un beep pe numarul asta : 0723 354 805 , te sun , si te indrum eu pana acolo , pana cand intri pe usa . bafta
28-02-06, 00:29
|
|
Presedinte SUN RACERS
 Stage 5
|
EvLSantOS mersi mult...azi sau maine cred k o sa trezeshti cu un bip :P k abia ashtept sa vad suparatii cu flashurile :P
|
|
|
28-02-06, 02:46
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
da ..si io vreau un sticker cand vin la buc .. care`mi aduce ?! gratzian .. zoliat .. radu ?!
|
|
|
28-02-06, 08:47
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
radu ? eu ? daca da, zi sant0s : / , o sa-l rog pe gratian sa-mi dea cateva stickere la prisma sa dau pe la prieteni , sa nu stati sa alergati dupa ele ..
oricum d`abia astept 1 apr. o sa fie f tare
|
|
|
28-02-06, 14:02
|
|
 Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [AUDI]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"EvLSant0S\"
radu ? eu ? daca da, zi sant0s : / , o sa-l rog pe gratian sa-mi dea cateva stickere la prisma sa dau pe la prieteni , sa nu stati sa alergati dupa ele ..
oricum d`abia astept 1 apr. o sa fie f tare
|
Radu
|
|
|
28-02-06, 15:49
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Vis-a-vis de Cocor (putin mai sus de Unirea), este un magazin de calculatoare acolo (nu mai ştiu cum îi zice), iar pe lângă el se intră printr-un gang în spatele blocurilor. În primul bloc pe stânga, la apartamentul 2 (sunaţi la interfon) este biroul 4tuning
Mai clar de atât nu pot să explic
|
28-02-06, 16:20
|
|
Purtator cuvant SUN RACERS
 Stage 5
Member of: [Sun Racers] [Opel]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"Gabi\"
Vis-a-vis de Cocor (putin mai sus de Unirea), este un magazin de calculatoare acolo (nu mai ştiu cum îi zice), iar pe lângă el se intră printr-un gang în spatele blocurilor. În primul bloc pe stânga, la apartamentul 2 (sunaţi la interfon) este biroul 4tuning
|
se poate si mai clar .... ...
sunteti la romana langa coloane la intersectie ...pe partea cu ASE ....este blocul acela in potcoava ...scara blocului are un magazin la parter
etajul este 1 si nu 2 :P
vai vai gabi :P
|
28-02-06, 16:24
|
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [VW] [Honda] [Street Zone]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"sil4tuning\"
Quote:
|
Originally Posted by \"Gabi\"
|
se poate si mai clar .... ...
sunteti la romana langa coloane la intersectie ...pe partea cu ASE ....este blocul acela in potcoava ...scara blocului are un magazin la parter
etajul este 1 si nu 2 :P
vai vai gabi :P
|
baa...esti mai prost ca noaptea  ) ...
4tuningul nu mai e acolo :P ... acolo e doar Ineditul  .... cine dreaq mi`a dat un frate ca tine ? 
|
|
|
28-02-06, 16:26
|
|
Purtator cuvant SUN RACERS
 Stage 5
Member of: [Sun Racers] [Opel]
|
de unde puii mei sa stiu ....nu am mai trecut pe acolo de un an
|
|
|
28-02-06, 16:36
|
|
Presedinte SUN RACERS
 Stage 5
|
Am trecut eu azi si erau alea panicate k nu acolo e sediul 4tuning...dar mi-au dat un sticker k le-am zambit frumos si le-am vorbit si mai si  EvLSantOS mersi mult de telefon!
|
|
|
28-02-06, 19:48
|
|
 Stage 5
|
vreau si eu un tricou! cu cine tre sa vb?
please... ca vine vara...
|
|
|
|
|