Pentru inceput vreau sa va spun ca am marele ghinion sa fiu vecin cu firma Mastertuner.
Se pare ca in ultimul timp nesimtirea crasa de care dau dovada angajatii si apropiatii acestei firme este in crestere si in aceasta seara a atins apogeul ...
Sa incepem cu inceputul ....
Zgomotul de la vap-urile spalatoriei trezesc din morti toate blocurile din jurul firmei in fiecare dimineata ... in fiecare zi se tureaza la blana motoare care mai de care fara tobe si efectiv i-mi vibreaza geamurile ... problema este ca fenomenul asta se intampla de multe ori si noaptea la ore din cele mai tarzii... se pare ca oamenii sunt si noctambuli nu numai nesimtiti !
Acum sa ajungem la o problema si mai deranjanta creeata de aceasta firma ... locurile de parcare ...
Desi detin o curte destul de incapatoare toti angajatii firmei parcheaza in afara acesteia. nici asta nu ar fi foarte deranjant deoarece pana la urma fiecare parcheaza unde vrea pe domeniul public dar cand deja se fac blocari de alei si drumuri devine o problema...
Nu odata un papuc galben al firmei blocheaza o alee pe care de obicei se intra cu masina, ul logan albastru MCV parcheaza pe trotuar de nu mai are nimeni loc sa treaca etc.
Si acum ultima ... astazi dupa pranz ajung acasa si gasesc doua masini un ochios W210 negru cu B xx EEE si un seria 5 e34 alb perla (masini obisnuite de ceva vreme la intrarea in mastertuner) parcate in paralel blocand o alee cu vreo 4-5 locuri libere. Eu evident parchez in fata lor si ii blochez.
Dupa cateva ore cobor si i-mi gasesc masina mutata cu japca vreo 4-5 m, cu numarul fata atarnand , stergatoarele ridicate si toate 4 rotile pe pana ... mentionez ca este vorba de o dacie rosie cu numere de PH... evident ochiosul si 5-arul nu mai erau acolo ...
Chestia asta deja a pus capac ...
Tin sa informez public pe aceasta cale conducerea firmei mastertuner ca din acest moment i-mi voi dedica tot timpul meu liber (si credeti-ma am foarte mult) sa le fac toate problemele pe care le poate o firma suferi ... cu alte cuvinte ... suntem in razboi !
Absolut toata lumea din acel perimetru este deranjata de atitudinea acestor oameni iar eu personal ma voi ocupa sa ii indrum si sa le canalizez eforturile impotriva mastertuner !
Eu stiu foarte bine cum se tine in picioare o pravalie de asa anvergura in relatiile cu autoritatile statului dar sunt curios daca o plangere pe zi de la 20-30 de oameni va lasa aceste autoritati indiferente !
Pe de alta parte daca nu se poate rezolva nimic pe aceasta cale ... exista si alte metode ...
Acestea fiind spuse ... ii dam inainte sa vedem la ce cote mai poate ajunge nesimtirea unora si de partea cealalta a baricadei nebunia mea !