Quote:
Originally Posted by gg_e
serr...sa te intreb ceva?
cum este bordu la leon?ca multi spun ca este prost ca e din plastica clasic ..si in general ca leonu nu isi merita bani.
EU cand mam hotarat ca vreau un leon ...mam gandit cat de tare arata si nu mam gandit si la restu?poti sa ma ajuti?
si sa mi spui ce crezi u?si poate si niste poze cu bordu noaptea!mc
|
treaba sta in felul urmator (fac o paranteza ca sa iti faci o idee de ansamblu):
in 2005 cand m-am hotarat sa schimb masina, initial am vrut noul opel astra, dar din motivele mentionate in mesajul anterior, m-am reorientat(optionale scumpe, avand in vedere ca la acea ora noul astra, era brand nou), catre seat leon.
initial l-am vrut pe "noul leon" cum ii zic ei.....insa : aspect exterior cool, insa materialul la interior si designul bordului in general m-au dezamagit.prea "spartan" si nemtzesc
.seamana foarte mult la interior, ma refer la dispunerea comezilor, cotiere si restul cu vw.
si a mai fost ceva care m-a facut sa inclin catre leon I:"noul leon" fiind la acea data brand nou, la fel ca noul opel astra, avea ceva optionale mai piperate, decat leon I, pe care l-am prins la final de productie cu oferta(aproape full-fara scaune incalzite si stergatoare faruri si suspensii sport) la 15.000Eur DDP.
concluzie : noul leon arata super la exterior(e mana lui Da Silva), dar la interior, pe mine unul m-a dezamagit din motivele mentionate.
sfatul meu : urca-te intr-un leon I si in "noul leon" si ai sa iti dai seama clar ceea ce spun.
si mai e o chestie:soferul isi admira 90% din timp masina din interior si restul lumii de la exterior
.
ca sofer, la benzinarie si spalatorie ce te mai uiti si tu la exteriorul masini care il conduci, daca ma intelegi ce vreau sa iti spun
poate sunt subiectiv, insa asa vad eu lucrurile.......
mai intreaba si pe altii ca sa nu te influentez eu negativ.
daca insa esti decis sa iti cumperi "noul leon", poate ar fi bine sa citesti measjul asta doar o singura data, asa, de cultura generala
poze cu bordul de la "leul" meu cred ca in cateva zile(adica nopti sa il vezi cum arata).