Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SEAT > Alte discutii Seat

Reply
 
Thread Tools
Old 04-11-09, 08:06   #1
kany060

Stock
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 4
Default Problema cu radioul

Am un Seat Cordoba 19TDI.Si am o problema la radio...Adica dac scot cheia din contact in timp ce radio functioneaza in scurt timp acesta reporneste.Ce trebuie sa fac,Stiti cumva ce are?
kany060 is offline   Reply With Quote
Old 08-12-09, 09:57   #2
B-82-EVK

Stage 2
 
B-82-EVK's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 32
Default Re: Problema cu radioul

Salut,

Aceeasi problema o am si eu pe un Seat Ibiza din 2001.
Sincer sa iti zic nu am idee de la ce poate sa fie. Mie toata lumea mi-a recomandat sa ma duc la reprezentanta si sa puna calculatorul pe ea si sa ii dea un reset deoarece este posibil sa fie o problema de soft.
Eu pot sa iti zic ce am incercat eu pana acum nu cu foarte mare rezultat.
1) pe panoul de sigurante la mine sunt 2 sigurante care au ca si control casetofonul- o siguranta care are rol de a porni casetofonul cand bagi cheia in contact si de a-l opri cand opresti motorul si mai este o siguranta care comanda tot panoul frontal cu clima casetofon etc. Daca scoti prima siguranta care comanda pornirea casetofonului cand pornesti motorul acesta nu o sa mai porneasca si va trebui sa faci lucrul acesta manual (la mine a avut efect doar vreo 6 zile dupa care a inceput sa faca la fel). Cea de a2a care comanda tot panoul central daca o scoti adio clima si caldura pe timpul asta. Deci pana acum nu am rezolvat problema cu aceste 2 lucruri.
Ce am observat ca dupa 2 weekend-uri in care masina a stat in parcare si a descarcat bateria si a trebuit sa ii dau curent de la alta masina casetofonul nu mai porneste. Specific faptul ca a consumat bateria in asa un hal incat nu se mai aprindea niciun bec pe nicaieri, ceea ce ma face sa cred ca s-a facut un fel de reset al calculatorului sau a erorilor pe care acesta le inregistrase si le memora.
Urmeaza sa ii bag inapoi siguranta care comanda pornirea casetofonului atunci cand pornesti motorul.

Sfatul peu este sa incerci sa ii scoti borna de la baterie si sa o lasi macar o noapte fara niciun fel de curent....daca ai cum si mai mult...asta daca nu ai nevoie de masina

Numai bine

P.S. daca rezolvi problema posteaza si tu cum anume ai rezolvat-o.

Multumesc si sper sa iti fie de ajutor
B-82-EVK is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -