Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SEAT > Zona tehnica Seat

Zona tehnica Seat Zona tehnica, secrete, tips&tricks Seat

Reply

Thread Tools
Old 24-11-06, 00:59   #16
grinelluu_TOG

Stage 1

grinelluu_TOG's Avatar

Default Re: Implant motor. Ce implica si aprox cat costa?

Quote:
Originally Posted by Djorkaeff View Post
dap, are dreptate grinelluu. ala de cupra e de 225, sau mai era unu de 210 care cre ca tot cupra se chema. prea scumpa toate treaba, si eu zic ca mai bine o vinzi si-ti iei alta
da si ala de 210 tot de cupra e dar s-au fabricat decat in 2001 daca nu ma insel,si nu aveau kit-ul exterior care il au acum....
grinelluu_TOG is offline   Reply With Quote
Old 09-01-07, 22:55   #17
Flamer

Stage 2

Deci cam cat costa? Ca si eu vreau sa schimb motorul V8 de 4 ,8 l cu unul del a AMG , V12-pele biturbo de 612 cp si vreau sa stiu cat ma costa? Cine fac engine swap ? si unde pot sa dau comanda pentru un motor ca acesta? va rog raspundeti strict la intrebari, fara ,, mai degraba schimbati-o cu alta" ca eu sunt pasionat si fand Mustang si nu-mi plac odelele noi asa ca please.
Flamer is offline   Reply With Quote
Old 11-01-07, 09:06   #18
im570rm

Stage 5

im570rm's Avatar

motorul asta e ala de pe s 65 amg cred ca este peste 20 de mii motorul da nu stiu cum o sa adaptezi tehnologie mercedes pe mustang mai bine il tunezi pe al tau punandu-i un compresor(ar fi mai ieftin)
im570rm is offline   Reply With Quote
Old 11-01-07, 13:14   #19
SUPAPA_Jr

Stage 5

SUPAPA_Jr's Avatar

Member of:
[2 Roti]

si mai performant din cate stiu eu....si ca sa faci un swap...trebuie sa te duci la un atelier autorizat rar....nu ai voie sa iti pui alt motor in garajul de acasa
si asta costa ceva din cate stiu...si...in privinta motorului de AMG...poate gasesti una lovita si pui motorul sau nusht...dar nu mai bine modifici v8-ul la extrem???sa scoti undeva la 500 si de cai? ca am inteles ca mai mult nu se omologheaza RAR
SUPAPA_Jr is offline   Reply With Quote
Old 20-01-07, 09:33   #20
Flamer

Stage 2

Am vazut masini si mai puternice omologate. si 500 de cp e nimic. Poate un compresor centrifugal sa ridic puterea la 600 cp dar nm tot va fi mic de la motor, si-n plus dupa aceea as schimba si cutia ca la mine in Pitesti a aparut un prost cu-n ercedes Brabus din 98 si crede ca ma bate doar ca a vazut ca a lui se duce la 320 si a mea pana la 240. Am incercat sa-i explic raportul putere/greutate dar el nu are cunostinte sis-n plus vreau sa fac Mustangul sa bata orice masina din Pitesti si sa fie pe placul meu.
Flamer is offline   Reply With Quote
Old 23-03-07, 04:42   #21
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by Flamer View Post
Deci cam cat costa? Ca si eu vreau sa schimb motorul V8 de 4 ,8 l cu unul del a AMG , V12-pele biturbo de 612 cp si vreau sa stiu cat ma costa? Cine fac engine swap ? si unde pot sa dau comanda pentru un motor ca acesta? va rog raspundeti strict la intrebari, fara ,, mai degraba schimbati-o cu alta" ca eu sunt pasionat si fand Mustang si nu-mi plac odelele noi asa ca please.
Flamer maestre...tu pentru moment,nici macar nu stii bine ce motor ai pe masina,dar iti faci planuri marete de tuning .
Tu ai pe masina ori OHV-ul de 5L (499x cmc) ori OHC-ul de 4.6L...daca ai v8. Eu unul de cel de 4.8L nu am auzit ,nici versiunea cobra nu are 4.8....vezi ca poate au mai avut si altii mustanguri si stiu
Numai bine,

PS: scuze pentru (oarecum) offtopicul pe care l-am intretinut
Gold_Fm - purest form of entertainment music; România Muzical - only music.
lascarica is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -