Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SEAT > Zona tehnica Seat

Zona tehnica Seat Zona tehnica, secrete, tips&tricks Seat

Reply

Thread Tools
Old 15-03-08, 11:51   #1
giorgio22ro

Stock

Unhappy indicatori avertizare

salut.am o ibiza de 1.4 75 cai din 2003.recent mi s-au aprins epc si iconita aia galbena cu un motor si au stat aprinse 1 zi dupa care s-au stins.imi puteti da un sfat?este necesar sa ajung in servis cu ea?iar la butonul de reglare a farurilor,cand il misc se aud niste motorase dar farurile nu se misca.mai am o problema cu cheia.se aprinde becletu dar inchiderea centralizata nu functioneaza.doar din cheie.astept sfaturile voastre.merci anticipat
giorgio22ro is offline   Reply With Quote
Old 24-03-08, 14:35   #2
adisoruc
Seat Driver

Stage 5

adisoruc's Avatar

Member of:
[SEAT]
Default Re: indicatori avertizare

acel epc face o scanare a fiecarei componenta electronica din masina. din cate stiu o data la 6 luni, sau ceva de genul asta el scaneaza sa vada daca este ceva defect! cel putin asa era la mine la un golf 4 din 2001
Old 25-03-08, 10:17   #3
giorgio22ro

Stock

cineva mi-a spus sa schimb benzina...am schimbat cu 99 si s-au stins.stii ceva despre cheie?nu-mi merge centralizata din telecomanda...doar cu cheia...si ma enerveaza la maxim...
giorgio22ro is offline   Reply With Quote
Old 29-03-08, 13:30   #4
ionci1

Stock

ionci1's Avatar

incearca sa reprogramezi cheia ( se face simplu )pui contactul pana la ultima pozitie si tii apasat pe butonul de inchidere sau deschidere de pe telecomanda vreo 10 sec .
ionci1 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -