Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SEAT > Zona tehnica Seat

Zona tehnica Seat Zona tehnica, secrete, tips&tricks Seat

Reply

Thread Tools
Old 14-11-07, 15:56   #1
excel

Stage 1

Exclamation help pls...se pot monta vitezometru, turometru de seat FR pe seat normal?

am un seat leon 1.6 model nou... pba design si vreau turometrul si vitezometrul de la leon FR pe el. se pot monta? daca da trebuie facute modificari tehnice sau pur si simplu se monteaza si gata?

de asemenea, vreau o maciulie de schimbator fr, credeti ca se poate monta?

si daca da de unde pot cumpara toate aceste piese?
excel is offline   Reply With Quote
Old 19-01-08, 00:18   #2
adisoruc
Seat Driver

Stage 5

adisoruc's Avatar

Member of:
[SEAT]
Default Re: help pls...se pot monta vitezometru, turometru de seat FR pe seat normal?

pe net cel mai probabil. la dealer cred ca te jupoaie!!
adisoruc is offline   Reply With Quote
Old 29-06-09, 15:31   #3
Diabolik79

Stage 1

Diabolik79's Avatar

Default Re: help pls...se pot monta vitezometru, turometru de seat FR pe seat normal?

Ceau,
Nu se pot schimba doar turometru si vitezometru. Se inlocuiete tot instrumentul de bord(cluster instrument) si se poate face inlocuirea doar la SEAT service pentru ca ai nevoie de rescrierea datelor in EEPROM-ul procesorului noului cluster(Km, etc) si codul IMO, date disponibile doar la service si asta doar online cu fabrica din Spania. Cat despre unde gasesti acest cluster...succes. Unul nou la Seat probabil te va costa 800E. Sfatul meu - mergi pe la dealeri Seat si vezi daca au ceva FR lovite cu dauna totala si negociaza un cluster.
A, inca o chestie...daca masina e in garantie mai asteapta ca cei de la Seat nu iti vor inlocui nimic daca nu il cumperi de la ei, sau iti poti pierde garantia.
Eu am un cluster nou de Ibiza FR si astept sa faca masina 2 ani sa il schimb. Eu am avut bafta cu el ca il am direct din fabrica care face asa ceva, din Spania de la Rubi.
Bafta!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	FR 1.JPG
Views:	87
Size:	88.3 KB
ID:	986954   Click image for larger version

Name:	FR 2.JPG
Views:	68
Size:	82.3 KB
ID:	986955   Click image for larger version

Name:	FR 3.JPG