Salut la toti, sunt nou pe acest forum insa astazi am de gand sa cumpar o seat ibiza 1.2 12v , 3 usi si 64 cai.
Masina are 125.000 km reali, a avut doar un proprietar si e din 2003.
Distributia este pe lant deci nu cred ca o sa am probleme, curge putin ulei dar de la filtru unde este garnitura deci poate fi reparat.
Are clima care functioneaza perfect, faruri de ceata etc.
Cutia de viteze este ok, ambreiajul la fel, am probato ieri seara 20 km.
Interiorul este putin patat/vechi, dar masina costa doar 1200 euro.
De ce ? si aici ajung la intrebarea mea, deoarece caroseria nu e chiar in cele mai bune conditii, pragul din dreapta e frecat si indoit inauntru, langa rezervor e putin turtita (foarte putin) si deasupra are cateva puncte de grindina care nu prea se observa oricum, usa din stanga trebuie sa trag de vreo 2-3 ori de manerul ala(nu stiu cum se numeste
) ca sa se deschida, in rest nu e ruginita nu nimic (locuiesc in italia).
Intrebarea mea este, pot sa repar pragurile ? adica sa le schimb, ma refer sa iau eu alte praguri de la dezmembrari si sa le schimb, apoi manerul de la usa, sistemul de inchidere de la usa din stanga, cand tragi de clapeta joaca putin, are putin joc si deaia trebuie sa tragi de cateva ori, chestiile astea se pot repara nui asa ? nu am de gand acum deoarece am 20 de ani si inca merg la scoala dar o sa imi gasesc un loc de munca si o sa am degand sa o repar putin
Va pun o poza sa vedeti cum este pragul , astept raspunsurile voastre, intre timp merg cu tatal meu sa facem transcrierea.