Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > MAZDA > Zona tehnica Mazda

Zona tehnica Mazda Zona tehnica, secrete, tips&tricks Mazda

Reply

Thread Tools
Old 16-09-11, 00:17   #1
54541251

Stage 1

Default Mazda mx-5 pareri

Ce imi puteti spune despre aceasta masina? Ce probleme ar avea? Piesele sunt scumpe? Consumul cum sta la motorul de 140 cp sau la cel de 110?

Merita cumpara pentru ca se poate gasi la 5000 de euro una in stare buna cu putin kilometrii.

Plafonul care este un soft-top are probleme iarna am inteles ca se poate monta si hard-top. Nu prea o sa se foloseasca foarte mult iarna dar pe ploaie e posibil are probleme cu etansitatea ?
54541251 is offline   Reply With Quote
Old 16-09-11, 00:54   #2
RideTheRiddle

Stage 5

RideTheRiddle's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Mazda mx-5 pareri

Quote:
Originally Posted by 54541251 View Post
Ce imi puteti spune despre aceasta masina? Ce probleme ar avea? Piesele sunt scumpe? Consumul cum sta la motorul de 140 cp sau la cel de 110?

Merita cumpara pentru ca se poate gasi la 5000 de euro una in stare buna cu putin kilometrii.

Plafonul care este un soft-top are probleme iarna am inteles ca se poate monta si hard-top. Nu prea o sa se foloseasca foarte mult iarna dar pe ploaie e posibil are probleme cu etansitatea ?
eu nu te-as sfatui sa o folosesti iarna, nu are tocmai inaltimea potrivita pentru troienele noastre.
cu consumul motorul de 1.6 consuma cam 9-10 la un mers normal, iar cel de 1.8 10-11. probleme din cate stiu eu, rugina la aripile din spate.
vezi ca era una gri de 1.6 aici pe forum la vanzare si avea si hard top la ea
Old 02-02-12, 22:18   #3
gxg86

Stage 1

Default Re: Mazda mx-5 pareri

Eu tocmai mi-am luat una la 3500 euro din 2002. intr-adevar are putina rugina la aripile din spate(mai exact la prag),dar nimic grav. La vara o pot repara relativ ieftin,nefiind nevoie sa vopsesc toata masina.Dupa mine e o masina pe care o alegi cu sufletul si nu prea se preteaza ca singura masina din familie. Consumul e undeva la 10%,dar n-am facut decat vreo 1600 de km din care 800 pe drumul de intors acasa pentru ca am luat-o de la zalau. De cand au inceput zapezile o tin in garaj.Am facut schimbul de consumabile,iar preturile sunt medii. Sper sa nu am probleme mai grave cu ea.
Ca si concluzie e o masina de joaca,dar pe care o poti folosi zi de zi dupa un pic de acomodare. In primul rand e atat de joasa(ca pozitie de condus) ca pana si un tico ti se va parea inalt.in plus are si capota lunga ceea ce impreuna cu pozitia joasa de condus iti cam da batai de cap cand vrei sa iesi dupa stradute.
gxg86 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -